Grobari ipak imaju razlog da očekuju pobedu na startu Lige Evrope! (VIDEO)

VERUJU U TRADICIJU

Grobari ipak imaju razlog da očekuju pobedu na startu Lige Evrope! (VIDEO)

Partizan je četiri puta u svojoj istoriji igrao sa Holađanima i to samo protiv jednog kluba. Tih utakmica se navijači crno-belih sa radošću sećaju
Objavljeno: 14:47h

Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje utakmica prvog kola grupe L, Lige Evrope. Crno-beli će na svom stadionu dočekati holandski AZ Alkmar i imati priliku da već u prvoj utakmici osvoje bodove i tako zaleče rane iz nedavno odigranog 149. "večitog derbija". Iako pad forme i slabiji rezultati u poslednjih nekoliko nedelja nisu razlog za optimizam pred duel sa holandskim timom, navijači Partizana ipak imaju razlog da se nadaju pozitivnom ishodu protiv AZ-a. To je dobar bilans kluba iz Humske protiv ekipa iz Holandije u evropskim takmičenjima. Partizan je u svojoj istoriji odigrao četiri meča protiv Holanđana i to sve protiv Groningena. Srpski tim ima dve pobede i dva poraza, ali je oba puta uspeo da obezbedi prolazak u narednu rundu, ubedljivom pobedom na svom terenu.

Svi navijači Partizana se sigurno sećaju tog meča po legendarnoj "štikli" Slađana Šćepovića.
Drugi dvomeč između Partizana i Groningena odigran je u sezoni 2006/07 u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli su na svom stadionu ostvarili pobedu od 4:2, da bi u gostima pretrpeli minimalan poraz.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.