ISPOVEST MARKA MARINA: Zvezdin plejmejker je bio na rubu propasti, a onda ga je spasio Albanac!
Marko Marin, Foto: Starsport©

otvorio dušu

ISPOVEST MARKA MARINA: Zvezdin plejmejker je bio na rubu propasti, a onda ga je spasio Albanac!

- On je veoma važan za mene

Objavljeno:

Marko Marin je sasvim očekivano u centru pažnje nemačkih mediji i dao je jedan veoma zanimljiv intervju za "Goal" i "Spox".

On je pričao i o svom nekadašnjem treneru Besniku Hasiju i veoma ga nahvalio. Podsetimo, Hasi je Marina trenirao u Anderlehtru i Olimpijakosu.

- On je veoma važan za mene. On je i razlog zašto sam prešao u Anderleht iz Fiorentine u kojoj sam odigrao samo četiri utakmice u Ligi Evrope. Želeo sam da igram više, ali nisam želeo da priznam da nisam u formi. Nisam imao strpljenja. Besnik Hasi me je doveo tada u Anderleht. Od starta sam imao sjajnu konekcija sa njim - rekao je Marin i nastavio o svom nekadašnjem treneru:

- Doživeo sam povredu u finalu Kupa. Posle toga smo imali i plej-of za titulu. On mi je rekao: "Kada se oporaviš, igraćeš kod mene istog momenta. Ali, mislim da je bolje ako ne igraš poslednje tri utakmice. Dolazi letnja pauza i možeš da uđeš u pripreme bez bola. To je mnogo važnije". Pomogao mi je mnogo. Da sam, se prerano vratio i povredio, ka znas šta bi se desilo - iskren je Marin.

On je istakao da nije bio blizu povratka u Bundesligu nakon što ju je napustio, kao i da veruje da moće još dosta vremena da igra na nivou na kojem je sad.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.