Zvezdi titula ne bi značila ništa bez ovoga!

Nema pretnji iz UEFA

Zvezdi titula ne bi značila ništa bez ovoga!

Crveno-beli su potvrdili da su dobili evrolicencu
Objavljeno:

Najsrećnija vest za navijače Crvene zvezde još od pobede u Večitom derbiju u Humskoj! Najverovatnije, budući šampion Srbije, je dobio licencu za evropska takmičenja i igraće na leto u kvalifikacijama, verovatno za Ligu šampiona. Iako nije bilo previše indikacija koje bi ukazivale na to da bi UEFA mogla da ponovo izbaci srpski klub iz svojih takmičenja, u srcu svakog zvezdaša je postojala mala strepnja da bi mogao da se ponovi scenario, kao i pre dve godine, kada su bili šampioni, ali nisu igrali u Evropi.

Beta/Branislav Bozic, FK Crvena zvezda
Međutim, sada je otklonjena i svaka sumnja, a tim sa Marakane je putem zvaničnog sajta objavio da je dobio evrolicencu za nastupanje u kvalifikacijama za grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja. - Klub je otklonio sve nedoumice oko toga da li će se sledeće sezone takmičiti sa najjačim klubovima Evrope, i pokazao da korača pravim putem ka stabilizaciji i potpunom oporavku. Menadžment kluba je uložio velike napore i postigao ono što, praktično, nijedna Uprava u prethodnoj deceniji nije uspevala - da već u aprilu ima obezbeđenu licencu, i ne mora da strepi od eventualnih sankcija.
Saša Pavlić Koky
- Uprava kluba i na ovaj način želi da se zahvali svima koji su pomogli u ovom procesu, a naročito bivšim fudbalerima koji su još jednom pokazali privrženost Zvezdi i pristali da prolongiraju naplatu svojih potraživanja. - Sada je ostalo da na terenu potvrdimo sve dosadašnje uspehe, obezbedimo i matematički 27. titulu i posle dugog niza godina, uđemo u borbu za plasman u najelitnije evropsko klupsko takmičenje - Ligu šampiona. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.