ZEMLJOTRES U LJUTICE BOGDANA: Bojan Krkić u Crvenoj zvezdi?
Bojan Krkić, Foto: AP

transfer bomba

ZEMLJOTRES U LJUTICE BOGDANA: Bojan Krkić u Crvenoj zvezdi?

Crveno-beli su krenuli u akciju dovođenja nekada velikog talenta evropskog fudbala, saznaje Kurir

Objavljeno: 20:35h

Bivši fudbaler Barselone, Bojan Krkić, raskinuo ugovor s Stoukom, menadžment kluba iz Ljutice Bogdana pomno prati situaciju

Bojan Krkić je slobodan igrač! Španski fudbaler srpskog porekla posle pet godina sporazumno je raskinuo saradnju sa Stoukom. Kako Kurir saznaje, Crvena zvezda je odmah počela da prati situaciju sa brzonogim krilom.

Nije tajna da je Bojan Krkić unazad nekoliko godina bio velika želja mnogih čelnika bivšeg šampiona Evrope. Još od vremena kada je predsednik kluba bio Den Tana, pa do prošle godine, kada je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić umeo da okrene svog prijatelja Bojana Krkića starijeg i raspita se "za zdravlje" njegovog naslednika.

Međutim, prošlog leta su finansije bile najveći problem Crvene zvezde. Što obeštećenje koje su tražili Englezi, što plata koje nije želeo da se odrekne nekada najtalentovaniji fudbaler Evrope i mlada zvezda Barselone.

Sada je Crvena zvezda ponovo u igri. Bojan Krkić je slobodan na tržištu, ima 28 godina i sigurno je da bi kao krilo imao šta da pokaže u crveno-belom dresu. Ako je već ranije bilo određenih prepreka da se njegov transfer realizuje, čini se da je sada pravi trenutak da se krene u akciju.

Kuriru je iz Crvene zvezde potvrđeno da imaju na svom radaru bivšeg igrača Barselone i reprezentacije Španije, ali da u ovom trenutku transfer jednostavno nije aktuelan. Vrednost Bojana Krkića trenutno na tržištu iznosi 1.500.000 evra i neće ići preko toga. Karijera mu je u padu. Poslednju sezonu igrao je u Čempionšipu, a pre toga na pozajmicama u Majncu i Alavesu.

- Bojan Krkić je uvek zanimljiv za Crvenu zvezdu. Pratimo ga, kao i dosta igrača koji su kvalitetni, a slobodni - rečeno je Kuriru iz Ljutice Bogdana.

Slična situacija kao sa Bojanom Krkićem bila je i sa Markom Marinom. Na kraju, Crvena zvezda je prošlog leta uspela da uradi nemoguće, da u Beograd dovede fudbalera sa ozbiljnom reputacijom. Taj potez se pokazao ispravan na obostrano zadovoljstvo. Čini se da bi preduslov za angažman Bojana Krkića bio plasman u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope.

Zato je sasvim razumljivo što u Zvezdi čekaju povoljan trenutak i ne žele da se zaleću sa novim kapitalcem, jer je prolazak Helsinkija, a potom i Kopenhagena prioritet za sve na Marakani. A, onda, ako bude bilo potrebe, posao će biti završen poslednjih dana avgusta...

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs/ Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.