ČAROBNA ZVEZDINA NOĆ: Vijeira i Katai zaledili tromi Partizan na minus osam! (FOTO) (VIDEO)

PORTUGALAC BRILJIRAO

ČAROBNA ZVEZDINA NOĆ: Vijeira i Katai zaledili tromi Partizan na minus osam! (FOTO) (VIDEO)

U dosta dobroj fudbalskoj predstavi, Zvezda je fenomelanom igrom savladala Partizan rezultatom 3:1 u okviru 9. kola Superlige Srbije. Dva prelepa gola postigao je Portugalac Ugo Vijeira, a po jedan Aleksandar Katai i Alen Stevanović
Objavljeno: 15:03h
Zvezda je na plus 8. Crveno-beli su nastavili trijumfalni niz u domaćem prvenstvu, a ovoga puta izabranici Miodraga Božovića, osvojili su tri boda protiv Partizana u 149. "večitom derbiju" i to rezultatom 3:1.
Zvezda je tokom celog meča bila dosta bolji tim i potpuno zasluženo slavila golovima Ugo Vijere (2) i Aleksandara Kataija. Počastan pogodak za tim iz Humske postigao je Alen Stevanović
Ovo je bila peta utakmica kako Partizan nije uspeo da zabeleži pobedu na stadionu Crvene zvezde. JOŠ SAMO JEDAN: Saša Ilić izjednačio rekord u derbijima! (VIDEO) DANAS JE DAN DERBIJA: Pratite šta se dešavalo pred utakmicu za koju Srbija živi! Stadion : Gledalaca:
Sudija: Strelci: Crvena zvezda: Partizan:
Fudbaleri Crvene zvezde su odigrali jako dobro veći deo provg poluvremena. Crveno-beli su bili borbeniji, konkretniji i bolji tim u prvih 35 minuta, kada su stvorili par solidnih prilika, a jednu takvu u 26. minutu iskoristio je Hugo Viera, kada je odlično iskoristio pas Srđana Plavšića i prebacio Živkvoića za 1:0.
Sa druge strane, Partizan je bio dosta pasivan, nadtrčan, pre svega na sredini terini i izuzev polušansi Abubakara i Živkovića na samom startu utakmice, nije ozbiljnije zapretio golu Kahrimana, sve do samog finiša prvog dela igre. Najpre je Stevanović u 43. minutu promašio veliku šansu, da bi se samo dva minuta kasnije ispravio i doneo izjednačenje svom timu, posle odličnog pasa Stefana Babovića.
Na samom startu drugog poluvremena, Zvezda dolazi do novog vođstva. Igrao se 49. minut, kada je p osle velike greške crno-belih na sredini terena, Vijeira šutirao iz kolena sa nekih 25 metara i pogodio samo rašlje gola Živkovića.
Samo šest minuta kasnije, domaća ekipa dolazi do 3:1, odličnom solo akcijom i lepim udarcem Aleksandra Kataija. U nastavku meča, pokušao je Zoran Milinković da promenama dođe do povoljnijeg rezultata, ali se on nije menjao, zbog nepreciznosti Abubakara i Božinova. TOK UTAKMICE Utakmica je završena 79. minut - Neverovatan promašaj Abubakara! Izašao je 1:1 sa Kahrimanom posle odličnog pasa Božinova, ali je užasno šutirao.
70. minut - Nema većih uzbuđenja na stadionu Rajko Mitić. Partizan pokušava da smanji prednost domaćeg tima, ali za sada ne uspeva da stvori pravu priliku. 55. minut - GOOOOLLLLL!!! Zvezda dolazi do dva gola prednosti! Strelac je Aleksandar Katai, posle odličnog solo prodora.
49. minut - GOOOOL
LLLLL!!! Kakava pogodak Uga Vijeire! Portugalski napadač je sa nekih 25 minutara uputio projektil ka golu Živkovića, a lopta je posle udarca u prečku završila u mreži crno-belih!
Kraj prvog poluvremena. 45. minut - GOOOOOOLLLLL!!! Stevanović se iskupio za promašaj i doneo izjednačenje crno-belima! Ofanzivni vezista je iskoristio strašan pas Stefana Babovića i savladao Kahrimana.
43. minut - Velika šansa za Partizan. Posle dobrog duplog pasa Abubakara i Stevanovića, povremeni reprezentativac Srbije je sa pet metara neometan šutirao preko gola. 26. minut - GOOOOOOLLLLLLLL!!! Crveno-beli stižu do vođstva, pogotkom Vijeire posle odličnog pasa mladog Plavšića.
10. minut - Počelo je otvoreno na obe strane. I Crvena zvezda i Partizan su imali po jednu šansu, ali Abubakar i Katai nisu bili dovoljno precizni.
(Espreso.co.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.