ODBIO PARTIZAN ZBOG ZVEZDE: Preokret u slučaju reprezentativca, tim sa Marakane je bio konkretniji!
Detalj sa Večitog derbija odigranog prošlog septembra, Foto: Starsport©

zimska pijaca

ODBIO PARTIZAN ZBOG ZVEZDE: Preokret u slučaju reprezentativca, tim sa Marakane je bio konkretniji!

Karijeru je počeo u OFK Beogradu, da bi po osvajanju Svetskog prvenstva za mlade fudbalere karijeru nastavio u francuskom Bordou

Objavljeno:

Milan Gajić, mladi desni bek koji nastupa za ekipu Bordoa, prema saznanjima Sportskog žurnala bliži je dolasku na Marakanu nego na drugu stranu Topčiderskog brda.

Naime, u taboru srpskog šampiona žele da vide osvajača Mundijala za fudbalere do 20 godina, pa bi Milan Gajić bio idealan bekap za Filipa Stojkovića, a Marko Gobeljić bi proveo više vremena na poziciji levog beka.

Transfer Milana Gajića bi bilo dugoročno rešenje za ovu poziciju, pa bi samim tim Gajić imao veću garanciju za minutažu u srpskom šampionu.

Podsetimo, Milan Gajić je bio na radaru Ivice Ilieva i sa njim se više puta razgovaralo o mogućem prelasku u Humsku, ali se svaki put iznova odlagao njegov dolazak za naredni prelazni rok, ali kako stvari stoje on je ovog momenta bliži Crvenoj zvezdi.

Milan Gajić, desni bek mlade reprezentacije
Milan Gajić, desni bek mlade reprezentacije foto: Starsport©

Karijeru je počeo u OFK Beogradu, da bi po osvajanju Svetskog prvenstva za mlade fudbalere karijeru nastavio u francuskom Bordou gde igra sve manje pa bi odlazak iz redova Žirondinca bilo idealno rešenje za njega.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.