KARLEUŠA PRESUDILA VRANJEŠU: Anderleht zvanično zbog afere sa srpskom pevačicom precrtao zavodnika!
Ognjen Vranješ nije među kandidatima za tim u Briselu, Foto: Profimedia, Sonja Spasić

To mu je poručeno

KARLEUŠA PRESUDILA VRANJEŠU: Anderleht zvanično zbog afere sa srpskom pevačicom precrtao zavodnika!

Moraće da pronađe neki drugi klub u kome će igrati

Objavljeno:

Ognjen Vranješ je i definitivno otpisan u Anderlehtu, a razlog tome je zvanično skandal sa pevačicom Jelenom Karleušom.

To je belgijskim medijima potvrdio sportski direktor kluba Mišel Veršueren, koji je istakao da je dosadašnji reprezentativac BiH u grupi igrača na koje klub ne računa.

- Juče smo organizovali trening za igrače kojima će biti teško da se izbore za status prvotimaca, da konkurišu za tim uopšte... Kada je Vranješ u pitanju to nema mnogo veze sa njegovim fudbalskim kvalitetama, već sa dešavanjima van terena - jasno je stavio do znanja Veršueren.

Na Ognjena Vranješa više na računaju u Anderlehtu
Na Ognjena Vranješa više na računaju u Anderlehtu foto: Profimedia

Dileme dakle nema, nisu upitni njegovi fudbalski kvaliteti već skandali koji se nižu jedan za drugim kao na traci, a ovaj poslednji sa objavljivanjem golih i eksplicitnih fotografija i svemu što se dešava u prethodnih deset dana je bio kap koja je prelila čašu.

- Naravno da nikoga ne možemo da nateramo da napusti klub, sve su to igrači koji imaju ugovore, ali oni bi sami treblo da izvuku zaključke o svojoj poziciji u Anderlehtu i šta je za njih najbolje - poručio je Veršueren.

Ognjen Vranješ želi da se bori za mesto u timu
Ognjen Vranješ želi da se bori za mesto u timufoto: Printscreen Instagram

Sa druge strane Vranješov menadžer je u izjavi za medije u Briselu poručio da njegov klijent želi da ostane i dokaže svoj kvalitet.

- Ognjen želi da pokaže u Briselu da je TOP igrač. Ako se ne desi neko iznenađenje, on ostaje, jer ima ugovor do 2022. i želi da ga ispoštuje do kraja. Moj klijent možda ima poseban karakter, ali nije samo njegova krivica što Anderlehtu ne ide. Naprotiv, on je borac koji sada može da pomogne klubu više nego ikad - rekao je Srđan Jeremić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.