Tarot za Espreso: Nikad luđi golovi u derbiju, Srbija dobija šokantnog prvaka! (VIDEO)

Niko se tome ne nada

Tarot za Espreso: Nikad luđi golovi u derbiju, Srbija dobija šokantnog prvaka! (VIDEO)

Poznati vidovnjak je pristao da za čitaoce našeg portala predvidi šta će se dogoditi na 150. večitom derbiju, ali i malo pogleda u bližu budućnost
Objavljeno: 11:12h

Za navijače Crvene zvezde i Partizana ne postoji ove subote ništa važnije od 150. večitog derbija. Možemo slobodno reći, da u Srbiji ovog dana ne postoje važnije stvari i svi će željno iščekivati duel komšija sa Topčiderskog brda. Vučić neće osvojiti 52 odsto: Tarot zna ko će pobediti na izborima! (VIDEO) Delije i Grobari žele pobede svojih timova neki su uvereni u to, a mnogi će, sigurni smo, usput svratiti i do kladionice i uplatiti jedan ili nekoliko tiketa na najvažniju utakmicu srpskog fudbala.

Petar Lazović
Espreso tviter: Milan Tarot prognozira kad će Marsovci konačno zavladati Srbijom! (VIDEO) Za čitaoce Espresa koji žele da znaju kakav će biti ishod duela u Humskoj koji se igra od 12 časova, i one koji planiraju da se klade na njega, mi smo iskoristili priliku kada nam je u gostima bio Milan Tarot i zamolili smo ga da nam predvidi događanja na 150. po redu duelu večitih rivala u susretima za bodove. Partizan bolje da ne igra jubilarne derbije, jer Zvezda skoro da ih ne gubi! (VIDEO) Ne zna se ko je bio gori: Ovo su najlošiji timovi Zvezde i Partizana! (FOTO) (VIDEO) Konačan ishod koji je Tarot predvideo, mnogi takođe verovatno imaju osećaj da će se dogoditi, međutim, ono što će ih sigurno iznenaditi jeste način na koji će pasti golovi i ko će biti strelci pogodaka. Takođe rekao nam je i da postoji način kako da navijači prizovu pobedu svog tima, ali i otkrio šokantan razvoj situacije ovog proleća u Superligi i kako će se ona završiti. - Biće to veliki šok za sve.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.