UMESTO NA MARAKANU, OTIŠLI NA BRDO: Zvezdina deca u Čukaričkom!
Fudbaleri Čukaričkog, Foto: Beta

ZIMSKI PRELAZNI ROK

UMESTO NA MARAKANU, OTIŠLI NA BRDO: Zvezdina deca u Čukaričkom!

Oba fudbalera su ponikli u fudbalskoj školi Crvene zvezde

Objavljeno:

Zujalo je kao u košnici u ponedeljak ujutru u prostorijama FK Čukarički.

Pre polaska na drugi deo priprema, beogradski tim doveo je dva nova igrača u svoje redove. Reč je o fudbalerima poniklim u fudbalskoj školi Crvene zvezde Luki Lukoviću i Stefanu Kovaču.

U dosadašnjoj karijeri, Luković (22) je, osim za Crvenu zvezdu igrao za Vojvodinu, švajcarski Bil, OFK Bačku i belgijski Muskron.

- Luka je već duže vremena trenirao sa nama, a angažovali smo ga u dogovoru sa stručnim štabom, koji je bio zadovoljni onim što je videli. Pre odlaska u Belgiju imao je odličnu sezonu u Bačkoj, što ga je preporučilo da potpiše za Muskron, odakle se vratio, s obzirom da nije mnogo igrao. Njegova pozicija je ofanzivni vezni, a može da igra na sva tri mesta u vezi, levo, desno, ili iza špica - rekao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor Čukaričkog.

Što se tiče mlađeg Kovača, on ima 19 godina, igra na poziciji centralnog veznog, a prethodne sezone igrao je za IMT. Takođe je prošao kroz omladinsku školu Crvene zvezde i član je mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Mlad je, 1999. godište, a Čukarički voli takve igrače. Uz to, ima već dve sezone igranja seniorskog fudbala, a takođe vidimo perspektivu u njemu, te je od danas naš je član. Kako trenutno stoje stvari neće više biti novih dolazaka - dodao je Mirosavljević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.