ZVANIČNO: Iz Podgorice u Humsku - Partizan ima novo pojačanje!
Foto: Starsport©

neočekivano

ZVANIČNO: Iz Podgorice u Humsku - Partizan ima novo pojačanje!

Odličan potez vicešampiona Srbije

Objavljeno:

Nekadanji fudbaler Budućnosti i bivši crnogorski reprezentativac trenersku karijeru nastaviće u Partizanu.

Bivši vezista, Đorđije Ćetković, koji je pre dve godine završio igračku karijeru i potom počeo da se bavi trenerskim poslom u Budućnosti, svoj trenerski razvoj nastaviće u Humskoj. Ćetković će preuzeti jednu od mlađih kategorija u klubu, a kako sam kaže u pitanju je vrhunska generacija.

Ekipa je prva na tabeli, ispred Zvezde i Čukaričkog, ali nije sve u rezultatu, posebno ne u tom uzrastu. U pitanju je grupa vrlo talentovanih dečaka, verujem da će nastaviti da se razvijaju na pravi način, te da ću se i ja sa njima razvijati kao trener - rekao je Ćetković, a prenele “Vijesti”.

Veliku zahvalnost izrazio je svom bivšem klubu koji mu je dozvolio prelazak među crno-bele uprkos ugovoru.

– Fudbalski klub Budućnost je ikona crnogorskog fudbala i ostaće u mom srcu, gde god bio. Mogu da kažem da sam u Budućnosti stekao trenersko iskustvo, od svojih kolega naučio dosta toga, što me je dovelo do Partizana. Zato se ovom prilikom zahvaljujem svima u Budućnosti, kao i upravi kluba, koja mi je nesmetano dozvolila da odem u Partizan, iako sam imao ugovor do leta 2019 - dodao je Ćetković.

Karijeru je počeo u Crvenoj Stijeni, igrao je za Budućnost, Čukarički, Železnik, Voždovac, Bežaniju, Zetu, Sutjesku, Kom i Jedinstvo iz Bijelog Polja, a u inostranstvu za Hanzu, Osnabrik, Đer, Bnei Sahin, Kastrioti, Buriram Junajted i Kahramanmaraspor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.