Zvezdin klinac koji se kalio u Atletiko Madridu pred potpisom karijere!
Stefan Čolović u duelu sa Markom Marinom, Foto: Starsport©

veliki transfer na pomolu

Zvezdin klinac koji se kalio u Atletiko Madridu pred potpisom karijere!

Probao je i u Partizanu

Objavljeno:

Bio je jedan od najboljih igrača svoje generacije dok je nastupao za mlađe selekcije Crvene zvezde, da bi kao jako mlad fudbalsku sreću potražio na Pirinejskom poluostrvu gde je pokušao u Atletiko Madridu, ali, ipak, sudibina je imala drugačije planove za prvotimca Proletera iz Novog Sada - Stefana Čolovića.

Posle sjajne jesenje sezone u Superligi bilo je izvenso da će u Novi Sad stići ponuda za 24-godišnjek vezistu Proletera. Čolović je na 21 utakmici postigao šest golova i upisao sedam asistencija, a sada je na pragu potpisa za Standard iz Liježa.

- Postoje kontakti, to je tačno. Ako predstavnici dva kluba pronađu zajednički jezik mogao bih da se preselim u Lijež već ove zime, što bi bio veliki korak napred u mojoj karijeri - rekao Čolović za Sportski žurnal.

Kako javlja Žurnal postoji i opcija da Standard otkupi ugovor Čolovića, ali ga ostavi u Novom Sadu još šest meseci kao pozajmljen igrač belgijskog velikana.

- Ne bih imao ništa protiv. Samo treba verovati u ono što radite. Iako sam mlad dosta toga sam već prošao. Bilo je uspona i padova, čak sam razmišljao da batalim fudbal, ali evo pojavili su se sada ti Belgijanci i...

Čolović je seniorsku karijeru započeo u Radu, probao je u Drini i Slobodi iz Tuzle, da bi se onda vratio u rodnu Srbiju gde je nastupao za Pirot, Kolubaru, Jagodinu i Slanu baru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.