BIRAM IGRAČE NA OSNOVU VELIČINE NJIHOVOG POLNOG ORGANA: Jedina žena trener muškog tima izdominirala odgovorom!
Imke Vubenhorst je jedina žena trener muškog tima u 5 najjačih nemačkih liga, Foto: Printscreen/Instagram/Vrouwenteam TV

Kaže da je profesionalac

BIRAM IGRAČE NA OSNOVU VELIČINE NJIHOVOG POLNOG ORGANA: Jedina žena trener muškog tima izdominirala odgovorom!

Na seksističko pitanje je odgovorila sarkastično

Objavljeno:

Za većinu ljubitelja fudbala ime Imke Vubenhorst ne znači mnogo, ali oni koji su nešto zagriženiji trebalo bi da znaju da je reč o dami koja je jedina žena trener muškog fudbalskog tima u svih 5 najjačih liga u Nemačkoj.

Ona je postavljena na mesto trenera ekipe Klopenburga u decembru prošle godine, a njeno imenovanje je veliki korak napred za žene u muškom fudbalu i propraćeno je velikom medijskom pažnjom u Nemačkoj.

Odmah su počeli da je opsedaju novinari, a jednom od njih je prilično žestoko odbrusila kada je hteo da se našali tokom intervjua koji je dala za nemački "Velt" i postavio pomalo seksističko pitanje.

Duhoviti novinar ju je upitao da li igrači moraju da se pokriju kada ona uđe u svlačionicu, a dobio je od nje ironičan odgovor.

- Naravno da ne. Ja sam profesionalac, ja biram tim na osnovu veličine penisa igrača - sarkastična je bila Vubenhorst.

Ona je postavljena na mesto trenera kluba u čijoj je ženskoj sekciji i igrala i potom bila trener, a glavni zadatak će joj biti da spasi ekipu ispadanja u niži rang takmičenja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.