Ne znate zašto je Večiti derbi najveća utakmica srpskog fudbala? Pročitajte ovaj tekst (MEME)

tekma nad tekmama

Ne znate zašto je Večiti derbi najveća utakmica srpskog fudbala? Pročitajte ovaj tekst (MEME)

Kad je bilo najviše, a kad najmanje gledalaca, ko je dao najviše golova, ko je najviše puta nastupio za crno, a ko za crveno-bele, ko su najmlađi debitanti, a ko je dao golove za oba kluba
Objavljeno: 22:02h

Kako se približava vikend, tako se i tenzija u Beogradu i Srbiji povećava, jer se u subotu igra najveća utakmica srpskog fudbala - večiti derbi. Biće ovo 152. odmeravanje snaga Partizana i Crvene zvezde, a nema sumnje da nas i ovoga puta očekuje spektakl na stadionu u Humskoj.

Grobarka i Delijka zapalile BG: Otišle su u Knez Mihailovu, a onda je počelo ludilo! (VIDEO)

Od početka nedelje u kojoj se igra derbi, portal Espreso svakoga dana svojim čitaocima pruža priliku da pročitaju nekoliko zanimljivih tekstova vezanih za susret klubova sa Topčiderskog brda, kako bi se dodatno podgrejala atmosfera.

Mrežu najvećeg rivala punili su do vrha: Najubedljivije pobede Partizana i Zvezde u 21. veku! (VIDEO)

Ovoga puta, odlučili smo da vam predstavimo svetkovinu srpskog fudbala kroz prizmu statistike i zanimljivih činjenica. Imaćete priliku da dopunite svoje znanje o Večitom derbiju, kao i da se podsetite nekih interesantnih stvari.

Statistika je kao bikini... Ali ovaj podatak bi zaista mogao da zabrine Delije pred derbi! (VIDEO)

Sve u svemu, nakon čitanja ovog teksta, sigurno je da ćete moći da se pohvalite svojim obrazovanjem kada je reč o Partizanu i Crvenoj zvezdi, kao i da ćete željno iščekivati subotu i 18 časova.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.