DELIJE SE BUNE, A UEFA KAŽE: Partizan je bolji od Crvene zvezde!
Foto: Filip Plavčić

ŠTA VI KAŽETE?

DELIJE SE BUNE, A UEFA KAŽE: Partizan je bolji od Crvene zvezde!

Reč je o rang listi Evropske kuće fudbala

Objavljeno:

Crvena zvezda je značajno popravila plasman na UEFA rang listi. U kvalifikacije za Ligu šampiona ušla je kao 119, a po završetku grupne faze najjačeg klupskog takmičenja nalazi se na 81. mestu sa ukupno 16.750 bodova. U odnosu na prošli sezonu Zvezda je osvojila jedan bod manje (sada sedam bodova).

Iza kluba iz Ljutice Bogdana nalaze se Standard, Spartak, Makabi, ali ispred njega je i dalje večiti rival Partizan. Crno-beli su na 78. mestu, a između njih su Cirih i Everton.

Mnogi navijači Zvezde se bune na društvenim mrežama zbog ovakvog rangiranja, smatarjući da crveno-beli zaslužuju boli plasman, ali zaboravljajući da je Zvezda pre Vladana Milojevića bila veoma loša na evrosceni.

Kako trenutno stvari stoje Crvena zvezda bi trebalo da ima status povlašćenog tima na žrebu u prva dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Naravno, ukoliko ponovo osvoji titulu. Podsetimo, Zvezda je jedini tim koji je uspeo da se u Ligu šampiona plasira iako je kvalifikacije počela u prvom kolu.

Srpski predstavnik je ostavio odličan utisak u najjačem klupskom takmičenju, osvojivši četiri boda u najtežoj grupi, sa Pari Sen Žermenom, Liverpulom i Napolijem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.