KAKO JE MOGUĆE DA VAS NEMA NIGDE? Selektor Portugala u čudu zbog večitih neuspeha reprezentacije Srbije!
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

zapitao se

KAKO JE MOGUĆE DA VAS NEMA NIGDE? Selektor Portugala u čudu zbog večitih neuspeha reprezentacije Srbije!

Portugalija i Srbija će se sastati na otvaranju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a domaćin je upravo selekcija koju predvodi Fernando Santoš

Objavljeno:

Selektor reprezentacije Portugalije Fernando Santoš pohvalno je govorio u intervjuu za ,,Blic” o selekciji Srbije sa kojom će se njegov tim sastati u kvalifikacionoj grupi za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Fernando Santoš, koji je branilac trofeja šampiona Evrope sa Portugalijom, veoma ceni reprezentaciju Srbije i ovo mu neće biti prvi put da vodi tim protiv ,,orlova”.

- Tri puta sam igrao protiv Srbije. Jednom u prijateljskoj utakmici kao selektor Grčke i dva puta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. Sve to vreme pitao sam se kako je moguće da tim sa toliko sjajnih pojedinaca nije učesnik velikih takmičenja. Tehnički i fizički besprekorni, a uvek vam nešto fali. Skoro sam o tome razgovarao sa svojim prijateljem Zoranom Filipovićem. Bilo je mnogo važno da se kvalifikujete na Svetsko prvenstvo jer zaista posedujete talenat - rekao je Santoš

Fernando Santoš, selektor Portugala
Fernando Santoš, selektor Portugala foto: Reuters

On je priznao da su “orlovi” bili na spisku rivala koje bi voleo da izbegne u žrebu.

- Matić je fudbaler koji je u Benfiki doživeo ogroman napredak. Klasična šestica koja razmišlja i kreira. Drugačiji od drugih na terenu. Gledam često mečeve Junajteda, on je taj koji se nudi, iznosi loptu i osmišlja akciju. Ali Srbija nije samo Matić. Imate ovu decu koja su osvojila sve što su mogla u omladinskom uzrastu. Ako budete umeli dobro da ih uklopite, možete čudo da napravite.

Portugalija i Srbija će se sastati na otvaranju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a domaćin je upravo selekcija koju predvodi Fernando Santoš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.