ONA JE ATRAKTIVNIJA OD SAME UTAKMICE U HUMSKOJ: Svetlana sudi Partizanu, a navijači neće skidati oči sa nje!
Svetlana Bilić, sudija u Superligi Srbije, Foto: Printscreen/Arena Sport

žena u fudbalu

ONA JE ATRAKTIVNIJA OD SAME UTAKMICE U HUMSKOJ: Svetlana sudi Partizanu, a navijači neće skidati oči sa nje!

Svetlana Bilić, fudbalski sudija iz Rume, prva je dama koja je sudila superligaški meč u istoriji Fudbalskog saveza Srbije

Objavljeno: 17:20h

Fudbaleri Partizana dočekali su na svom stadionu ekipu Dinama iz Vranja, a osim praznih tribina, još jedna stvar je privukla pažnju navijača i gledalaca kraj TV ekrana.

Pomoćni sudija na ovom meču je devojka po imenu Svetlana Bilić i nema sumnje da je zapala za oko kako navijača na koji su došli da posmatraju meč, tako i akterima na travnatom tepihu.

Svetlana Bilić, fudbalski sudija iz Rume, prva je dama koja je sudila superligaški meč u istoriji Fudbalskog saveza Srbije.

Veliki proboj na međunarodnoj sceni započela je još 2009. godine kada je zajedno sa Draganom Veljković, internacionalnim sudijom iz Beograda, sudila finale turnira za žene na Univerzijadi u Beogradu 2009. godine.

Nekoliko godina kasnije UEFA ju je nagradila za veliki trud, pa je sudila UEFA Evropsko prvenstvo za igračice do 19 godina kao jedini sudija iz Srbije.

Osim na terenu, Svetlana se istakla i kao deo organizacionog tima Evropskog prvenstva za igračice do 17 godina u Srbiji 2011. godine, kada je Srbija bila domaćin, kao i na brojnim međunarodnim utakmicama u organizaciji FIFA i UEFA.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.