NINKOVIĆ BIO NA KORAK OD PARTIZANA: Uprava me je ponizila - zna se koji čovek je stopirao moj povratak!
Nikola Ninković je izjavio da je bio na korak od povratka u Partizan, Foto: Saša Pavlić Koky

OGLASIO SE

NINKOVIĆ BIO NA KORAK OD PARTIZANA: Uprava me je ponizila - zna se koji čovek je stopirao moj povratak!

Iako nije želeo da imenuje, jasno je na koga aludira popularni Džigi kada je reč o povratku u matični klub

Objavljeno:

Bivši fudbaler Partizana, Nikola Ninković, koji sada nastupa za Askoli, otkrio je u intervjuu za jedan beogradski list da je trebalo da se vrati u Humsku tokom leta, ali je uprava kluba stopirala njegov transfer.

Iako nije želeo da imenuje, jasno je na koga aludira popularni Džigi kada je reč o povratku u matični klub.

- Uprava je stopirala moj povrtak u Humsku. Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili. Ne bih da imenujem, niti da prozivam, ali zna se koje u svakom klubu osoba zadužena za dovođenje igrača. Nisu mi ubili želju da ponovo zaigram u crno-belom dresu, samo se to neće desiti u skorije vreme. Otkad sam otišao, maštam da se vratim. Živim za Partizan - poručio je Ninković

Nikola Ninković u zagrljaju tadašnjih saigrača
Nikola Ninković u zagrljaju tadašnjih saigrača foto: Saša Pavlić Koky

On je istakao da i dalje proživljava sve kroz šta prolaze njegovi nekadašnji saigrači, kao i da je ostao u kontaktu sa mnogima od njih, i da bi voleo da Saša Ilić postane sportski direktor kluba.

- Čujem se sa Sašom Ilićem, Lolom Smiljanićem, Danilom Pantićem... Nekada moram da se uštinem i kažem: "Alo, nisi više u Partizanu". Ne vredi, i dalje proživljavam sve sa njima. Od srca se nadam i voleo bih više nego išta da Saša upravlja klubom - jasan je Ninković.

Milan Lola Smiljanić
Milan Lola Smiljanić foto: Starsport©

Kada su u pitanju aktuelni rezultati Partizana, koji ima zaostatak od 13 bodova za Zvezdom, Ninković smatra da je to zato što se, po njegovim rečima, crveno-belima pomaže, dok crno-bele oštećuju u večitim derbijima.

- Partizan mora da se vrati gde mu je mesto. Doduše, postoji i druga strana priče u našem fudbalu. To što se radi Partizanu nema nigde u svetu. Oštećen je u nekoliko poslednjih derbija, dok se Zvezdi pomaže. Nema potrebe za tim, jer Zvezda ima odličan tim. Nisu slučajno pobedili Liverpul, za mene to nije iznenađenje. Ali ovim što se radi u Superligi šaljemo lošu sliku u svet i uništavamo srpski fudbal - zaključio je Ninković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.