ZDJELAR U BEDAKU ZBOG FRAKCIJA: Svesni smo svi u kom vremenu živimo, nije nam lako da pozdravljamo 3 strane!
Saša Zdjelar, Foto: partizan.rs

bez dlake na jeziku

ZDJELAR U BEDAKU ZBOG FRAKCIJA: Svesni smo svi u kom vremenu živimo, nije nam lako da pozdravljamo 3 strane!

Rivali smo: kad igramo protiv njih, normalno - najgori su, ali kad su u Evropi - nemam problem - rekao je vezista Partizana

Objavljeno:

Od kada je došao u redove Partizana bilo je jasno da se radi o momku kome crno-bele boje znače mnogo, istinski Grobar i neko ko nema problem da kaže ono što misli - Saša Zdjelar je u razgovoru sa medijima otkrio neke veoma zanimljive stavove i još jednom dokazao koliko mu znači klub iz Humske.

Partizan ne igra ove sezone po ukusu navijača, nalaze se na trećoj poziciji, a prvoplasirana Zvezda im beži čak13 bodova.

- To je bio samo nedostatak sreće. Ako pogledate utakmice i protiv Čukaričkog, Napretka ili Radnika, stvorili smo dovoljno prilika da svaku da rešimo ranije. Ne osećam strah da ćemo primiti gol, ali desi se. Recimo, na Banovom brdu udari loptu čovek cevanicom, to je za mene čista sreća. Ono protiv Napretka... Ibrahimović daje jedan takav u tri godine, a on (Aleksa Vukanović, op. au) baš nama - rekao je Zdjelar.

Kiksevi protiv Napretka, Spartaka i Čukaričkog uticali su da se crno-beli nađu u ozbiljnim problemima.

- Da, ali... Trebalo bi da sledimo njih, budemo isti, gledamo kako oni dobijaju i slavimo i mi do kraja. Posle osnovnog dela prvenstva bodovi će se deliti, imaćemo još dva derbija, što je šansa za nas da opet pokažemo svima ko smo i šta smo. Svesni smo svi u kom vremenu živimo, ne moram da pričamo o tome.

Saša Zdjelar
Saša Zdjelarfoto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Večiti derbi je jedna od svetlijih tačaka za Partizan, a u toj utakmici crno-beli su, možda, zaslužili i ceo plen.

- Ako pogledate derbi, Zvezda nam nije stvorila nijednu situaciju. Sad je možda malo glupo kazati, ali crveno-beli nisu imali ništa osim udarca glavom iz koga su, da kažemo, postigli pogodak. Opet, ne znaš šta će se desiti u tim situacijama, da li neka individualna greška, a one su nas papreno koštale. Derbi bi svima u Partizanu i upravi trebalo da bude podstrek da smo svi isti, nema boljih i lošijih. Ne potcenjujem nikoga, govorim da nam to bude zamajac da verujemo kako je sve moguće.

Zdjelar je prokomentarisao Zvezdin uspeh u Ligi šampiona.

- Imam dosta prijatelja tamo, dobro je za srpski fudbal, sve nas, što je Zvezda dobila Liverpul. Sigurno je to napravila uz mnogo sreće, jer Englezi nisu bili na uobičajenom nivou, a Zvezda je odigrala najbolju utakmicu u poslednjih ne znam koliko godina. Čestitam joj na tome, dobra je to stvar. Ne gledam loše na Zvezdu, da bi trebalo sad da gubi ne znam ni ja koliko razlike. To nikad ne bih radio, jer smo, kao što rekoh, svi isti. Rivali smo: kad igramo protiv njih, normalno - najgori su, ali kad su u Evropi - nemam problem.

Nekada su bili svi zajedno na tribini
Nekada su bili svi zajedno na tribinifoto: Printsreen

Loša situacija na tribina Partizanovog stadiona i velika podela između najvatrenijih pristalica veoma teško pada Zdjelaru, koji je osvedošeni partizanovac.

- To me baš pogađa. Nije ni nama lako kad izađemo na teren i vidimo navijače na tri strane. Mi smo jedno, pokušavamo da budemo tim, a opet vidimo da oko nas nije tako. Nije ni lako kad moramo posle utakmica da pozdravimo tri strane. Zašto nisu zajedno? Ne mogu da odlučujem o tome, ali mislim da bi funkcionisali bolje kad bi bili ujedinjeni - poželeo je Saša Zdjelar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.