ENGLEZI VEĆ ZNAJU KUDA ĆE JOKAN: Veće su šanse da se vrati u Srbiju nego da uzme ove engleske klubove!
Slaviša Jokanović, Foto: Reuter/Peter Powell

PROCENA

ENGLEZI VEĆ ZNAJU KUDA ĆE JOKAN: Veće su šanse da se vrati u Srbiju nego da uzme ove engleske klubove!

Pala je kvota na Votford

Objavljeno: 18:54h

Srpski trener Slaviša Jokanović dobio je otkaz u Fulamu zbog loših rezultata.

Kako to obično biva kad neki strateg od uprave dobije prekid saradnje, kladionice i mediji odmah počnu da spekulišu koja mu je sledeća destinacija. Tako je i u Jokanovićevom slučaju.

Prema pisanju britanskih medija, kladionice su objavile kvote koji će biti sledeći klub srpskog trenera. Kvota da će se vratiti u Votford koji je uveo u Premijer ligu 2015. godine je 4.5. Klub sa istoka Engleske je trenutno na sedmom mestu na tabeli Premijer lige, ali nema sumnje da žele da se domognu Evrope i da bi im Jokanovićeva pomoć dobro došla. Kvota da će preuzeti neki srpski klub iznosi 7.5.

Imajući u vidu da ima iskustva u vođenju timova kojima je cilj Premijer liga (uveo je u najviši rang engleskog fudbala i Votford i Fulam), kao potencijalne destinacije srpskog stručnjaka pominju se i timovi iz Čempionšipa. Jedna od njih je Šefild, koji se trenutno nalazi na 17. mestu Čempionšipa i kvota da će Jokanović biti novi strateg ovog tima je 8, a takođe se pominje i Stouk (14. mesto u Čempionšipu) sa kvotom 10. Kladionice kao moguća radna mesta Slaviše Jokanovića pominju i Čelsi (sa kvotom 50) i neki ti iz kineskog prvenstva sa kvotom 10.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.