ZGROŽENI SMO ZBOG SLAVA! Bes među navijačima Fulama, a navijači drugih klubova bi svojim kolima došli po Jokana!
Slaviša Jokanović je voljen među navijačima Fulama, Foto: AP

Nije im se svideo potez

ZGROŽENI SMO ZBOG SLAVA! Bes među navijačima Fulama, a navijači drugih klubova bi svojim kolima došli po Jokana!

Srpski strateg će zauvek biti zapamćen među "kolibarima"

Objavljeno:

Odjeknulo je Ostrvom jutros da je Fulam smenio Slavišu Jokanovića i na mesto trenera postavio Klaudija Ranijerija.

Srpski strateg koji je posle nekoliko godina vratio "kolibare" u Premijer ligu, nije uspeo sa njima da bude konkurentan u tom takmičenju uprkos velikom novcu potrošenom na pojačanja prošlog leta.

Navijačima Fulama se ne dopada način na koji je Jokanović otpušten
Navijačima Fulama se ne dopada način na koji je Jokanović otpušten foto: Reuters

Ekipa sa "Krejven kotidža" je na poslednjem mestu na tabeli sa svega 5 bodova iz 12 utakmica, pa su vlasnik Šahid Kan i uprava odlučili da promenom trenera izazovu promenu.

Mnogim navijačima kluba se ovakav gest nije nimalo svideo, što se da zaključiti na osnovu komentara koje su ostavili na Tviteru, a gotovo da nijedan nije imao neki ružan komentar na račun Srbina.

Slaviša Jokanović biće upamćen među navijačima svog kluba
Slaviša Jokanović biće upamćen među navijačima svog kluba foto: Reuters

Pristalice Fulama nisu zaboravile kako ih je Jokan učinio ponosnima na Vembliju prošlog maja i šta je sve uradio za klub tokom nepune tri godine, pogotovo što ga je preuzeo u trenutku kada su se borili za opstanak u Čempionšipu.

I uz to smatraju da mu je otkaz uručen na nefer i sraman način, pogotovo što je jasno da je bio spreman još i pre meča protiv Liverpula.

- Osećam se kao da sam raskinuo sa devojkom iz pravog razloga, ali na totalno pogrešan način. Volim je iako smo se svađali. Nedostajaće mi moj momak Joka. Šta li će Mitro uraditi?!

- Hvala ti za drugi najbolji fudbalski dan u mom životu. Jokanoviću, nedostajaćeš mi.

- 23 utakmice bez poraza zaredom - Prva pobeda na Vembliju ikada - Prelep fudbal - Nikada nećemo zaboraviti šta si uradio za naš klub.

- Hvala ti, Jokanoviću. Zauvek ćeš biti legenda Fulama u mojim očima. Hvala ti što si doneo nama, navijačima, ponos i uživanje u fudbalu, ponovo.

- Ogromno poštovanje za Slava. Dao mi je jedan od najlepših dana u životu, ali nažalost ovo je bilo pravo vreme da ode. Želim ti sreću.

- Bilo da sam želeo da ode ili ne, Joka će ostati u našim knjigama rekorda. Uradio je sjajan posao kada nas je izvukao sa ivice ispadanja i stvorio od nas favorite za ulazak u Premijer ligu. Mi iz Fulama ti se zahvaljujemo na svemu.

- Zbog ovoga bih zaplakao.

- Zgrožen sam zbog Jokanovića koji nas je uzeo i promenio iz mrtvog tima do sjajnog tima. Sada je otišao. Nadam se da će razbiti gde god bude otišao.

- Zgrožen sam. Jokanović je najbolja stvar koja se desila Fulamu poslednjih godina.

To su samo neki od komentara navijača Fulama.

Međutim, izgleda da je pristalice nekih drugih klubova obradovalo to što je srpski stručnjak sada slobodan za angažman i već su pokrenuli kampanje na Tviteru da uprave njihovih voljenih klubova skupe hrabrost i odmah angažuju Jokanovića, jer su impresionirani onime što je uradio za Fulam.

U tome prednjače navijači Šefild Venzdeja i Redinga, dve ekipe iz Čempionšipa.

- Sad bih ove sekunde seo u auto i otišao u London da dovedem Jokanovića u Šefild.

- Budite malo ambiciozni i dovedite Jokanovića - jasno je poručio navijač Redinga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.