GVARDIOLA PROŽIVEO PRAVU DRAMU: Teroristički napad se desio baš na koncertu gde su bile moja žena i kćerka!
Pep Gvardiola, Foto: Reuters

podelio sa publikom

GVARDIOLA PROŽIVEO PRAVU DRAMU: Teroristički napad se desio baš na koncertu gde su bile moja žena i kćerka!

Gvardiola je potom otkrio i kako je ovaj teroristički napad povezan sa njim

Objavljeno:

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola je, u razgovoru sa novinarom "BBC Radija 5", govorio o svom muzičkom ukusu, a prilikom navođenja jedne omilene pesme se podsetio ne baš prijatne situacije iz prošlosti.

Prva na listi omiljenih pesama stratega iz Španije je "Don't Look Back in Anger" grupe Oazis. On je potom obrazložio zbog čega je to tako.

- Ne možete da zamislite koliko volim tu pesmu. To je remek delo. Pretvori me u najbolju verziju mene - rekao je Gvardiola

On se potom prisetio i jednog događaja, koji ima veze sa ovim hitom.

- Drago mi je da je sada ova pesma postala univerzalna za sve ljude, posle svega što se desilo u "Mančester areni" (teroristički napad na koncertu Ariane Grande). Postoji jedan snimak na kojem svi ćute, a jedna žena počinje da je peva. To je veoma dirljiv momenat.

Gvardiola je potom otkrio i kako je ovaj teroristički napad povezan sa njim.

- Na tom koncertu su bile moja žena i ćerke. Supruga me je nazvala i rekla da se nešto dogodilo, ali nije znala šta je u pitanju. Veza se u tom trenutku prekinula. Ja sam bio kući sa sinom. Pokušali smo ponovo da uspostavimo kontakt, ali nismo uspeli. Tada smo otišli do Arene. Kasnije te večeri, ponovo me je pozvala i rekla da su one dobro i da dolaze kući. Imali smo sreće. Mnogi ljudi su tada nastradali - prisetio se strateg Mančester sitija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.