Evo šta je Božović rekao za novajlije u crveno-belom dresu, novi zadatak za Donalda! (FOTO)

Analiza pojačanja

Evo šta je Božović rekao za novajlije u crveno-belom dresu, novi zadatak za Donalda! (FOTO)

Strateg crveno-belih analizirao je pojačanja ekipe u zimskom prelaznom roku
Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da smatra da crveno-beli nisu pogrešili dovođenjem Damijena Le Taleka i Davida Babunskog. - Od prvog treninga se videlo da je Le Talek pojačanje. Biće mu potrebno još malo vremena da se fizički spremi jer je u zaostatku nekih desetak dana zbog pauze koju je imao u Mordoviji. Igraće defanzivnije, da bi i Donald mogao da se priključuje u ofanzivi - rekao je Božović za sajt kluba.

Saša Pavlić Koky
Zvezda predstavila Le Taleka i Babunskog: Šta mislite koje su brojeve na dresu odabrali? I Le Telek i Babunski su sa crveno-belima prošle nedelje potpisali ugovore na dve i po godine. Francuz je u Zvezdu stigao iz ruske Mordovije, dok je Babunski došao iz Barselone B.
crvenazvezdafk.com
- Babunski je pokazao kvalitet i sada mogu da kažem da nismo pogrešili što smo ga doveli. Kada je reč o Edsonu Žozeu da Silvi, Božović je rekao da on trenutno radi na tome da "sustigne saigrače".
Printscreen/Daily Motion/Domaci Bioskop
- Što se Edsona tiče, kratko je sa nama, nije trenirao mesec dana pa najpre radi na tome da sustigne saigrače. Zbog toga verovatno neće igrati u prva dva pripremna meča na Kipru, da ne rizikujemo da se povredi - rekao je trener Crvene zvezde. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.