BESAN ZBOG NEUSPEHA, ZALJUBIO SE U BEOGRAD ILI NEŠTO TREĆE: Predsednik Napolija odbio da se vrati sa ekipom u Napulj, sa njim ostala i njegova desna ruka!
Foto: Filip Plavčić

i njegova desna ruka takođe

BESAN ZBOG NEUSPEHA, ZALJUBIO SE U BEOGRAD ILI NEŠTO TREĆE: Predsednik Napolija odbio da se vrati sa ekipom u Napulj, sa njim ostala i njegova desna ruka!

Možda su u pitanju neki poslovi kontroverznog biznismena

Objavljeno:

U utorak uveče odigrana je utakmica prvog kola grupe C Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija u Beogradu, a konačan rezultat bio je 0:0.

Ovo je naravno bio neočekivani rezultat za igrače, stručni štab italijanskog vicešampiona, kao i za prvog čoveka Aurelia de Laurentisa, koji je prvi put posle godinu i po dana otišao na neko gostovanje sa svojim klubom, poslednji put je to bilo protiv Reala u Madridu.

Njegov klub je u utakmici bio bolji rival, dominantniji i više je imao prilika, ali je hobotnica Crvene zvezde Milan Borjan bila nerešiva enigma za ekipu iz Napulja.

On je u utorak pre utakmice proveo popodne sa čelnicima crveno-belih i zajedno su ručali u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Aurelio de Laurentis na ručku sa čelnicima Zvezde
Aurelio de Laurentis na ručku sa čelnicima Zvezde foto: crvenazvezdafk.com

Mediji u njegovoj domovini tvrde da je bio toliko razočaran da nije želeo ni da se vrati sa ekipom u Italiju, nego da je ostao još u Beogradu.

Sa njim je ostao i njegov čovek od poverenja, njegova desna ruka, Andrea Kjaveli koji je najbliži čovek de Laurentisu i jedan od direktora Napolija. On je imao velike udele u kupovini tada posrnulog velikana od strane kontroverznog filmskog producenta.

Još se ne zna zašto je Aurelio odlučio da ostane u glavnom gradu Srbije, da li je u pitanju neki posao ili mu se zaista svideo grad.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.