VUJADIN SAVIĆ I EKIPA IMAJU NOVU PESMU POSVEĆENU LIGI ŠAMPIONA: Već na sledećem meču ima da grme ovi stihovi na Marakani!
Foto: Printscreen/Instagram/savicvujadin

Primiće se među Zvezdašima

VUJADIN SAVIĆ I EKIPA IMAJU NOVU PESMU POSVEĆENU LIGI ŠAMPIONA: Već na sledećem meču ima da grme ovi stihovi na Marakani!

Igrači crveno-belih su smislili ove stihove povodom svog igranja u Ligi šampiona

Objavljeno:

Vratila se Crvena zvezda u najjače evropsko klupsko takmičenje, po prvi put od kako se igra u ovom formatu i zove Liga šampiona.

U utorak uveče u fantastičnoj atmosferi na stadionu "Rajko Mitić" crveno-beli su stigli i do prvog boda odmah na premijeri protiv Napolija.

I razumljivo je što je posle meča svakako bilo slavlja među igračima i navijačima, jer ipak su Italijani vanserijski tim, iako u grupi sa Liverpulom i PSŽ-om deluju najslabije od te tri ekipe.

Slavili su igrači Crvene zvezde i posle meča i napuštanja Marakane, a Vujadin Savić je objavio i snimak iz jednog stana na kome on, Marko Gobeljić i Goran Čaušić pevaju pesmu koju su očigledno sami smislili.

- Sećamo se slavnih dana Darka Pančeva, Zvezda ide sada sve do Parka prinčeva, do Enfilda, Liverpula i Napulja - glase stihovi ove pesme koja će sigurno početi i da se peva među najvatrenijim pristalicama crveno-belih, već na sledećem meču.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.