STADION PARTIZANA POTPUNO MENJA LIČNI OPIS: Dobijeno zeleno svetlo, samo izrada projekta košta 50.000 evra!
Foto: Espreso

Ozbiljna rekonstrukcija

STADION PARTIZANA POTPUNO MENJA LIČNI OPIS: Dobijeno zeleno svetlo, samo izrada projekta košta 50.000 evra!

Crno-beli se spremaju ne za obično renoviranje, sada im je ostalo da dobiju zvaničnu dozvolu od grada Beograda

Objavljeno: 22:30h

Partizan je odlučio da renovira stadion u Humskoj. Očekuje se da će crno-beli do kraja septembra nabaviti svu potrebnu papirologiju. Nakon toga prelaze na izradu projekta.

Ako sve prođe onako kako su zamislili čelnici vicešampiona Srbije, trebalo bi da krajem meseca dobiju dozvolu Grada Beograda za renoviranje stadiona, prenosi "Blic".

Klub iz Humske je posle sastanka sa čelnicima grada podneo zahtev, a i sa druge strane je stiglo zeleno svetlo da će neophodna papirologija biti dostavljena do kraja meseca.

Stadion Partizana
Stadion Partizana foto: Espreso

Partizan je obavezan da u nekoliko narednih meseci obezbedi idejni projekat za ovaj poduhvat koji košta 50.000 evra, posle čega će dobiti neophodan novac i krenuti u realizaciju.

Očekuje se da radovi na drugom najvećem stadionu u Srbiji počnu krajem narednog leta, ili početkom jeseni, a oni bi bili podeljeni u nekoliko faza.

Stadion Partizana
Stadion Partizana foto: Espreso

Sportski objekat u Humskoj bi trebalo da bude obložen čeličnom konstrukcijom. Planirano je i da duž cele zapadne tribine budu izgrađena četiri sprata, gde bi bile smeštene svečane, VIP lože, kao i novinarske prostorije. Ali to nije sve - tu bi svoje mesto našle i prostorije u službi stadiona, kao i sadržaji koji bi klubu donosili profit.

Unutrašnjost zdanja će takođe biti izmenjena, pa bi jedini problem crno-belima predstavljalo to što je atletska staza udaljena od samih tribina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.