I državni sekretar opleo po FSS: To što rade Krstajić, Šurbatović i Obradović je protivno javnom interesu!
Foto: EPA/Peter Powell

bez dlake na jeziku

I državni sekretar opleo po FSS: To što rade Krstajić, Šurbatović i Obradović je protivno javnom interesu!

Šta će na ovo reći iz Fudbalskog saveza Srbije?

Objavljeno: 15:37h

Državni sekretar za medije Aleksandar Gajović u emisiji kolege Nebojše Petrovića na SOS kanalu negativno je ocenio ponašanje ljudi iz FSS-a.

Kometarišući izjave člana stručnog štaba reprezentacije Srbije Milana Obradovića, generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića, ali i objavljivanje spiska za predstojeće utakmice bez sazivanja konferencije za štampu, Gajović je istakao da je to protivno javnom interesu građana Srbije.

- To sto Krstajić objavljuje spisak bez konferencije, što se Šurbatović oglašava preko Tanjuga i sto FSS iznosi stavove u formi pisane izjave Milana Obradovića je protivno javnom interesu gradjana Srbije - rekao je Aleksandar Gajović.

Aleksandar Gajović je bezmalo dve godine proveo kao savetnik u Ministarstvu kulture i informisanju, da bi onda postao glavni i odgovorni urednik Ilustrovane Politike. Kao afirmisana ličnost iz oblasti novinarstva i kulture, zastupljen je u knjizi „Ko je ko u Srbiji“. Dobitnik je, između ostalog, godišnje Poltikine nagrade „Huper“, ”Zlatne značke” Kulturno prosvetne zajednice Srbije, nagrade ”Zlatni Beočug” Kulturno prosvetene zajednice Beograda i VIP nagrade za novinraski iskorak 2017. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.