SRPSKI FUDBALE, UMRI! Sindikat Nezavisnost razotkrio najveći skandal koji je naš napaćeni sport doživeo u poslednje vreme! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić/Dado Đilas/Fonet

STRAŠNO

SRPSKI FUDBALE, UMRI! Sindikat Nezavisnost razotkrio najveći skandal koji je naš napaćeni sport doživeo u poslednje vreme! (FOTO)

Da li je 65 evra dovoljno da se preživi mesec dana?!

Objavljeno:

Volimo fudbal, ali mrzimo nepravdu! A, upravo tako mora da se okarakteriše ugovor koji je sa javnošću podelio Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", na čijem čelu se nalazi Mirko Poledica.

- FSS Komisija za status i registraciju igrača OVERILA je Ugovor o profesionalnom igranju između igrača i kluba na ugovorenu mesečnu zaradu od 65 evra. Nije greška, dobro ste pročitali, mesečna plata 65 evra a ako igrač želi da napusti klub obeštećenje je 300.000 evra. Eto, tako FSS brine o igračima - istakli su na svom Fejsbuk nalogu.

Ne zna se o kom klubu i o kom igraču je reč, ali o kome god da se radi, ovo je skandalozno, jer sa oko 8.000 dinara ne može da se preživi ni nekoliko dana, a ne ceo mesec! Posebno kada ste profesionalni sportista, koji mora da jede bar duplo više od običnog čoveka.

Apelujemo na klub, koji god da je, da ovom igraču poveća zaradu, kako ne bismo krenuli u hajku!!!

BONUS VIDEO: Nenad Krstičić posle utakmice sa Salcburgom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.