SUBOTIČANI NE TRAŽE ALIBI: Imamo mnogo povređenih, iscrpljeni smo, ali dok postoji nada idemo na pobedu u Danskoj!
Foto: Starsport©

Jure zaostatak

SUBOTIČANI NE TRAŽE ALIBI: Imamo mnogo povređenih, iscrpljeni smo, ali dok postoji nada idemo na pobedu u Danskoj!

Spartak je u prvom susretu poražen kao domaćin na Marakani 2:0

Objavljeno:

Fudbaleri Spartaka otputovali su u Dansku na revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Brondbija, koji će biti odigran u četvrtak (20 sati).

"Golubovi" su u prvom meču poraženi sa 0:2, ali ih ne napušta optimizam da mogu da eliminišu favorizovanog protivnika Takvog mišljenja je i pomoćni trener Savo Pavićević.

- Čeka nas izuzetno teška utakmica protiv rivala koji ima dva gola prednosti i protiv rivala koji ima mnogo dobrih individualaca. Međutim, dok postoji i najmanja šansa, verujemo da možemo da uradimo nešto, jer u fudbalu je sve moguće. Naš najveći problem jeste taj što iza sebe imamo niz teških utakmica, nalazimo se u napornom ritmu, a dosta je povređenih igrača. Ne tražimo alibi, sa najboljim mogućim raspoloživim snagama daćemo maksimum. Nadamo se da će se do meča popraviti kadrovska situacija, najbitnije je da se momci pokažu i odigraju maksimalno, da predstave Spartak, Suboticu i Srbiju, a videćemo za šta će to biti dovoljno - istakao je Pavićević.

Savo Pavićević i Dunđerski na konferenciji pred revanš protiv Brondbija
Savo Pavićević i Dunđerski na konferenciji pred revanš protiv Brondbija foto: fkspartak.com

David Dunđerski, mladi fudbaler Spartaka, istakao je da on i njegovi saigrači imaju dovoljno motiva da se u Danskoj pokažu u najboljem mogućem svetlu.

- Imamo rezultatski zaostatak, ali i veliku želju da se pokažemo najbolje što možemo i da nadoknadimo dva gola minusa. Svako je od nas deo tima i biće spreman da zauzme mesto na terenu kada to bude potrebno. Brondbi je favorit, ali se i mi nadamo dobrom rezultatu, a bitno nam je da se posle svega vratimo dignutih glava iz Danske. Idealan razvoj situacije bio bi da damo gol u ranoj fazi meča, pa posle da vidimo gde bi nas to odvelo - istakao je Dunđerski.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.