Božović o Babunskom: Ako od njega nešto bude - super, ako ne, ništa ne gubimo!

grof iskreno o svemu

Božović o Babunskom: Ako od njega nešto bude - super, ako ne, ništa ne gubimo!

Trener Crvene zvezde sumirao je utiske posle prvog dela priprema, koje su crveno-beli odradili u Sloveniji
Objavljeno: 14:26h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je zadovoljan kako je ekipa radila tokom priprema u Sloveniji, ali je i istakao da još ima prostora za naprdak. - Imali smo sreće, pre svega s vremenom. Imali smo dosta dobar teren, mogli smo da radimo s loptom, što je za mene veoma važno na pripremama, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan - rekao je Božović za jutjub kanal kluba.

- Zadovoljan sam, pogotovo sa ekipom koja je prošle godine bila standardna i iznela najveći teret u šampionatu. Mada, zadovoljan sam i omladincima. Mislim da ćemo pokušati da ih forsiramo što više. Zvezda mora da forsira igrače iz svoje škole. Ima tu par interesantnih igačića, bolje da ih ne hvalim, jer su u osetljivom uzrastu. Bolje je ne hvaliti ih, već ih treba terati da rade - dodao je on. Božović je naveo da veruje da njegova ekipa može mnogo bolje da igra. - Ovaj sastav može još mnogo bolje. Pre svega, može još mnogo brže da igra, ali problem je samo to što tereni u Srbiji ne dozvoljavaju. Možemo mi da igramo brže, ali kad se vratimo neće biti takvi tereni i to će biti problem - istakao je Božović.
Fudbaler Zvezde Aleksandar Katai lakše se povredio tokom priprema u Sloveniji, ali je Božović naveo da će on biti spreman za drugi deo priprema na Kipru. - Što se tiče Luke Adžića, moramo da sačekamo snimak. Ima raznih predviđanja, neko kaže da je možda i teža povreda u pitanju... Moramo da sačekamo snimak kako bismo bili sigurni. Nadamo se da nije strašno, ali trenutna slika nije dobra - rekao je Božović. Ugovor s liderom Super lige Srbije uskoro bi trebalo da potpiše David Babunski.
Fonet
- Babunski je igrač koji je bio u Barseloni B, mlad igrač koji Zvezdu ne košta ništa. Pokušavamo da pogodimo na slepo, pa ako od njega nešto bude - bude, ako ne bude, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo - rekao je Božović. Fudbaleri Crvene zvezde se u Beograd, nakon prvog dela priprema, vraćaju 28. januara, a nakon toga će se od 31. januara do 14. februara pripremati na Kipru. Zvezda je prvi deo sezone u Super ligi Srbije završila na prvom mestu na tabeli sa 62 boda, 25 više od Borca i Čukaričkog, a 26 od četvrtoplasiranog Partizana. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.