Božinov je naredio novi domaći zadatak strancima u Partizanu koji će oduševiti Grobare! (FOTO)

Ostaje mu se u Beogradu

Božinov je naredio novi domaći zadatak strancima u Partizanu koji će oduševiti Grobare! (FOTO)

Bugarin je takođe otkrio da je odbio nekoliko ponuda španskih klubova kako bi ostao crno-beli
Objavljeno:

Bugarski napadač i najbolji strelac Partizana u prvenstvu, Valeri Božinov, još jednom je dokazao da je među vođama u timu iz Humske. Valeri je naredio da svi stranci u sastavu crno-belih imaju zadatak da uče srpski jezik što je brže moguće, kao znak poštovanja prema klubu. Božinov opalio selfi sa Ilićem i dao mu zadatak koji mora da ispuni na proleće! (FOTO)

- Ja lično sam stranac i kao takav se trudim da naučim jezik, kako bi se omogućilo drugima da me razumeju. To važi i za druge. Kao i u vreme kada sam igrao u Bugarskoj, nije me briga da li je neko Španac ili Brazilac, on mora da pokuša da nauči lokalni jezik.
Sasa Pavlic Koky, Valeri Božinov
- Tako se nastavilo i kada sam igrao u Italiji, Portugalu i Engleskoj. Sada sam u Srbiji i ja ću govoriti na srpskom - rekao je golgeter Partizana. Bugarin je takođe otkrio da je odbio nekoliko ponuda španskih klubova kako bi ostao crno-beli.
Filip Plavčić
- Čelnicima sam priznao da želim da ostanem i da se borim zajedno sa saigračima za Kup. Nikada nisam rekao da želim da odem. Ovaj klub mi je puno pomogao i sada želim da im vratim uslugu - priznao Valeri, koji shvata da će posle prodaje konkurenata u napadu, odgovornost sada pasti na njegova leđa. - Svi od mene očekuju golove. Valeri nije Mesi. Činim sve, ali i zavisim od mojih saigrača. Ako stvorimo dobre šanse, biće golova. Neka i drugi znaju, ne mislim samo na sebe i saigrače, već i na Partizan - zaključio je 29-godišnji napadač. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.