NAJBOLJI IGRAČ PREMIJER LIGE: Hoću samo u Partizan! (FOTO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

CRNO-BELI ČEKAJU POJAČANJE

NAJBOLJI IGRAČ PREMIJER LIGE: Hoću samo u Partizan! (FOTO)

Ostaje samo još da se klubovi dogovore

Objavljeno: 14:29h

Kako stvari stoje, Partizan dobija još jedno pojačanje.

U izjavi za HotSport, reprezentativac Bosne i Hercegovine je potvrdio da se on sa crno-belima lako dogovorio.

Ali, preostao je onaj drugi deo koji mora da bude finaliziran kako bi posao bio završen. To je dogovor između Partizana i kluba sa kojim je ugovorom vezan Goran Zakarić, Željezničara.

Goran Zakarić u dresu BiH
Goran Zakarić u dresu BiH foto: AP

Igrač koji je proglašen za najboljeg fudbalera u šampionatu Bosne i Hercegovine, ne krije da želi da pređe u viceprvaka Srbije.

- Imam ponudu Partizana i već sam se dogovorio sa ljudima iz tog kluba. Moja želja je isključivo prelazak u Humsku i nadam se da će mi se ona ostvariti. I ukolikobude drugih ponuda, voleo bih da se one stave po strani i da se usmerimo na završetak posla sa Partizanom. Nekim drugim ponudama nisam zadovoljan, počeo je priču za HotSport Zakarić.

Goran Zakarić u dresu BiH
Goran Zakarić u dresu BiH foto: AP

Fudbaler iz Gradiške je karijeru započeo u ekipi Široki Brijeg, potom je 2011. prešao u Dinamo Zagreb ali nije odigrao nijedan zvaničan meč za taj klub, već je čak šest sezona proveo po pozajmicama. Prošle godine je prešao u Željezničar što se ispostavilo kao pun pogodak.

- Trenutno ne treniram sa saigračima u Željezničaru, radim individualno radi održavanja forme, kako bih bio što spremniji kada se priključim novom timu. Ogromna je želja da dođe do realizacije posla sa Partizanom. Sviđa mi se cela ta priča oko kluba, Lige Evrope, borbe za titulu, za kup. Imao sam sve to i ovde u Sarajevu, zahvaljujem se klubu i želeo bih da nađemo najbolje rešenje za sve tri strane. Neću da opterećujem glavu, samo želim da se spremim što bolje.

BONUS VIDEO ŠOK! SUDIJA PRETIO MATIĆU: Srbin poludeo nakon što mu je Nemac Brih rekao OVO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.