IBRAKADABRA POPLJUVAO DEŠAMA: Kako možeš da kažeš da Benzema nije dovoljno dobar za reprezentaciju?! To je besmisleno! (VIDEO)
Foto: AP

U svom stilu

IBRAKADABRA POPLJUVAO DEŠAMA: Kako možeš da kažeš da Benzema nije dovoljno dobar za reprezentaciju?! To je besmisleno! (VIDEO)

Ibrahimović bez dlake na jeziku objasnio selektoru Francuske kao stoje stvari

Objavljeno: 18:16h

Nakon meča između Francuske i Australije koju su Trikolori na jedvite jade rešili u svoju korist, legendarni napadač Švedske Zlatan Ibrahimović nije krio nezadovoljstvo zbog neuvršćivanja Benzeme u reprezentaciju za Mundijal, i uputio otrovne strelice u smeru selektora "Petlova" Didijea Dešama.

- Za mene je nenormalno da Benzema nije uvršćen u svoj nacionalni tim, jer on je jedan od najboljih na svetu. Osvojio je Ligu šampiona više puta sa ekipom Real Madrida, i takva odluka da on ne igra za reprezentaciju nije fudbalske prirode. Da trener dozvoli sebi da izjavi da on nije dobar za ovaj tim, a realno trener ne bi trebalo da bude u reprezentaciji, a ne Benzema, jako je jednostavno - rekao je Zlatan novinaru u studiju.

A zatim nstavio sa smrknutim licem.

- Pronalazim celu ovu situaciju da se on ne nalazi u reprezentaciji kao jako besmislenu. Ako hoćeš da pobediš, zoveš pobednike, a Benzema je zasigurno jedan od njih - bio je izričit za kraj iznošenaj Ibrahimović.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.