SAMIR HOĆE U ZVEZDU: Brazilac se osvrnuo i na reakciju Delija povodom transfera na Marakanu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/jsammir87

on nema dilemu, ali

SAMIR HOĆE U ZVEZDU: Brazilac se osvrnuo i na reakciju Delija povodom transfera na Marakanu! (FOTO)

Naturalizovani Hrvat ne krije da bi voleo da zaigra za šampiona Srbije

Objavljeno:

Odjeknulo je poput eksplozije atomske bombe i u Srbiji i u regionu da je Crvena zvezda u završnim pregovorima sa bivšim igračem Dinama i reprezentativcem Hrvatske, Samirom Kruzom.

Iskusni, 31-godišnji ofanzivni vezista, koji je bez kluba bio u prethodnoj polusezoni, našao se iznenada na radaru šampiona Srbije, međutim, navijači crveno-belih su navodno stopirali ovaj transfer i za sada nema nikakvih novosti o tome.

Ipak, naturalizovani Hrvat, rođen u Brazilu, rekao je za "Blic" da on želi da dođe na Marakanu i da je čim je čuo za interesovanje srpskog šampiona, poručio da želi da pregovara.

- Za Zvezdu znam da je jedan od najvećih timova na Balkanu, da ima sjajnu atmosferu koja krasi svlačionicu, a posebno odlične navijače. Došao bih zbog ambicija kluba i ideje igranja u Evropi pred punim tribinama, mislim da je to motiv svakog igrača - rekao je Samir.

On je upoznat i sa reakcijom Delija, koje su jasne u stavu da niko ko je igrao za reprezentaciju Hrvatske ne može da igra za crveno-bele, osim kada je u pitanju klupska legenda Robert Prosinečki, čije su imenovanje za trenera svojevremeno prihvatile.

- Kada sam čuo da su crveno-beli zainteresovani za mene, odmah sam izrazio želju za pregovorima. Ni u jednom trenutku mi ništa negativno nije palo na pamet, jer ja nisam sa ovih prostora, pa prema tome i nisam upoznat sa odnosima dveju država. Ali šta god da se desi na kraju, poštovaću želju navijača - rekao je između ostalog Brazilac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.