Jovanović za Espreso: Znam kako Partizan može da izvuče sezonu! (FOTO) (VIDEO)

Pun optimizma nakon povratka

Jovanović za Espreso: Znam kako Partizan može da izvuče sezonu! (FOTO) (VIDEO)

Sa Markom smo u "Zemunelu" porazgovarali o utiscima nakon povratka u "staro jato", primarnim ciljevima Partizana, njegovim zdravstvenim problemima koji su ga mučili
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana okupili su se u četvrtak u 10 sati u sportskom centru "Teleoptik" povodom početka priprema za prolećni deo šampionata. Među igračima nije bilo Stefana Babovića i Abubakara Oumarua, ali se među crno-bele u vratio Ismail Fofana s pozajmice u kineskom Ćingdao Đononu. Tomić obavio prozivku: Nema Abubakara, Živkovića...ali tu je Fofana! (FOTO)

Filip Plavčić
Novom treneru Partizana Ivanu Tomiću se u Sportskom centru Teleoptik javilo 26 fudbalera, a Brazilac Everton Luiz i Kamerunac Oumaru Abubakar će se ekipi priključiti kasnije. Na prozivci se pojavio i povređeni defanzivac Gregor Balažic, kao i jedno poznato lice. Doktori tražili da prekine karijeru, pomogao mu svetac: Potresna ispovest igrača Partizana!
Filip Plavčić
U pitanju je iskusni defanzivac, povratnik Marko Jovanović. Ovaj 27-godišnji defanzivac je u prvom delu sezone igrao za Voždovac, a ove zime ispunio je i svoju veliku želju da sa Partizanom nastavi tamo gde je stao 2011. godine, pre nego što se otisnuo kada je otišao u poljsku Vislu, gde je proveo naredne tri godine. Živković za Espreso nije umeo da objasni zašto ga nema na Tomićevom spisku! (FOTO) (VIDEO) Sa Markom smo u "Zemunelu" porazgovarali o utiscima nakon povratka u "staro jato", primarnim ciljevima Partizana, njegovim zdravstvenim problemima koji su ga mučili... Au, kakav vozni park: Ko vozi najbolji auto u Partizanu, a po koga je došao taksi! (FOTO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.