KADA NEKO PRIZNA GREŠKU, SPREMAN SAM DA OPROSTIM: Trener Salcburga se oglasio povodom brutalne krađe sudija na meču protiv Marseja! (FOTO) (VIDEO)
Marko Roze teši fudbalere svog tima, Foto: AP

NISU ZASLUŽILI

KADA NEKO PRIZNA GREŠKU, SPREMAN SAM DA OPROSTIM: Trener Salcburga se oglasio povodom brutalne krađe sudija na meču protiv Marseja! (FOTO) (VIDEO)

Finale Lige Evropa izmedju Olimpik Marseja i Atletiko Madrida igraće se 16. maja u Lionu

Objavljeno:

Trener Salcburga Marko Roze rekao je da je spreman da oprosti sudijama zbog greške posle koje su njegovi fudbaleri eliminisani u Ligi Evrope.

- Rečeno mi je da su ruske sudije iscrpljene u svlačionici i da znaju da nisu donele pravu odluku. Prepoznali su svoju grešku. Kada neko prizna da je pogrešio, spreman sam da oprostim - prenela je agencija Frans pres reči trenera austrijskog kluba.

Salcburg je eliminisan od Olimpijk Marseja posle produžetaka i neće igrati finale Lige Evropa. Francuski klub je prošao golom pred sam kraj drugog produžetka iz kornera, koji nije postojao, pošto se lopta posle šuta odbila od igrača Olimpika, a ne Salcburga.

foto: AP

Roze je istakao da je ponosan na svoj tim. - Veoma sam, veoma ponosan na svoj tim. Dobro je za klub što su ovako mladi igrači otišli na viši nivo - kazao je Roze. Odbrambeni igrač austrijskog kluba Duje Čaleta-Car bio je ogorčen posle utakmice.

- Mislim da je ceo stadion video da nije bio korner. Kakva nesreća... Moramo da okrenemo stranicu jer smo uradili sve što smo mogli da udjemo u finale - kazao je Čaleta-Car.

foto: AP

Finale Lige Evropa izmedju Olimpik Marseja i Atletiko Madrida igraće se 16. maja u Lionu.

BONUS VIDEO:

Novak Đoković na druženju sa novinarima

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.