VERMEZOVIĆ STAVLJEN PRED SVRŠEN ČIN: Navijači ga ne žele u klubu, ali trofej je imperativ! (FOTO)
Foto: Profimedia

NA MUKAMA

VERMEZOVIĆ STAVLJEN PRED SVRŠEN ČIN: Navijači ga ne žele u klubu, ali trofej je imperativ! (FOTO)

Konačni epilog bi mogao da bude poznat već danas...

Objavljeno:

Plavo-beli iz Podgorice biju danas bitku za finale kupa Crne Gore, ali im duel iz prvog meča Pod Goricom ne ide u prilog.

Budućnost je poražena na svom terenu, Mladost brani 2:1, a pred pulenima trenera Vladimira Vermezovića je, kako u Crnoj Gori kažu, nemoguća misija.

Zato što bi Budućnost mogla u borbu za trofej ako ostvari rezultat kakav ove godine još nije uspela, a to je da pobedi uz najmanje dva postignuta gola.

Na 11 takmičarskih mečeva, od dolaska nekadašnjeg strateg Partizana, Budućnost to nije uspela i otud se srpski stručnjak našao na meti navijača kluba, koje smatraju da je Vermezović odradio svoje i već dva meseca traže da podnese ostavku. Fudbaleri Budućnosti su zabeležili samo dve pobede ovog proleća.

Konačni epilog bi mogao da bude poznat već danas, jer će revanš protiv Mladosti verovatno da bude presudan za status Vermezovića. Jedini rezultatski imerativ prilikom preuzimanja kluba bio je trofej Kupa, tako da bi eventualni neuspeh značio i mogući rastanak, tim pre što je Srbin najskupljeg trener tima Pod Goricom u poslednjih nekoliko godina.

BONUS VIDEO:

Delije prozivaju pesmom Novih fosila Grobare sa južne tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.