Đukić zadovoljan, ali Lalatović je ukrao šou... Trener Čuke usijao internet komentarom posle poraza od Partizana! (VIDEO)
Foto: Beta

INTERESANTNO

Đukić zadovoljan, ali Lalatović je ukrao šou... Trener Čuke usijao internet komentarom posle poraza od Partizana! (VIDEO)

Neverovatno smiren Lalatović, s obzirom na to da je gostovao na stadionu gde ga navijači ne vole preterano

Objavljeno:

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je zadovoljan reakcijom ekipe posle poraza od Čukaričkog sredinom sedmice, pa je pozdravio trijumf u okviru Superlige u Humskoj od 2:1 ove nedeljne večeri.

- Najbitnije je bilo da se posle dva poraza vratimo pobedama. Promašili smo veliki broj šansi, posebno u prvom poluvremenu kada je trebalo da završimo utakmicu, a to nismo učinili. Posle smo ponovo ušli u problem, ali smo uspeli da se ispravimo - sumirao je Đukić utiske u izjavi za TV Arena Sport.

Kolega iz suparničkog tabora Nenad Lalatović mirno je prihvatio poraz, verovatno i dalje pod utiskom pobede od pre četiri dana.

- Moglo je bolje, moralo je bolje. Partizan je večeras bio svežiji. Ovu poslednju liniju ni na treningu nisam izveo ovako. Videlo se da je to neuigrano - rekao je Lalatović, koji je neubičajeno mirno - sa klupe - pratio zbivanja u Humskoj.

- Igraćemo opet za 14 dana. Spremam se i psihički i fizički za Kup - smeje se Lalatović, ne krijući da je Kup prioritet posle 4:2 na Banovom brdu.

I još jedan zanimljiv detalj od Čukinog stratega, koji je još ranije obećao da će puštati bradu sve dok njegov tim ne gubi...

- Ako nešto ima dobro u ovom porazu to je što ću se obrijati - dobro je raspoložen Lalatović.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.