VEČE EMOCIJA U MADRIDU! Ceo stadion je ustao na noge kada je španski maestro odsvirao svoje poslednje note u dresu Barselone, a potom i sam pustio suzu! (FOTO) (VIDEO)
Andres Inijesta je osvojio poslednji trofej sa ekipom Barselone, Foto: Reuters

POSLEDNJI TROFEJ U DRESU BARSE

VEČE EMOCIJA U MADRIDU! Ceo stadion je ustao na noge kada je španski maestro odsvirao svoje poslednje note u dresu Barselone, a potom i sam pustio suzu! (FOTO) (VIDEO)

Inijesta je u subotu osvojio 31. trofej sa Barselonom u kojoj je proveo celu karijeru...

Objavljeno:

Fudbaleri Barselone demolirali su Sevilju (5:0) u finalu Kupa kralja, a zvezda večeri na stadionu Vanda Metropolitano u Madridu bio je magični - Andres Inijesta.

Iako je Luis Suarez postigao dva gola, a Mesi uz jedan gol upisao i dve asistencije, svu slavu na stadionu Atletika prethodne večeri pokupio je legendarni Španac Inijesta.

Inijesta je poslednji put kao kapiten vodio svoju Barsu u jednom finalu. 33 -godišnji fudbalski majstor iz Albasetea odigrao je maestralno, kao u najboljim danima. U 52. minutu je i postigao gol za 4:0.

Kada je u 88. minutu izlazio iz igre, poklonio mu se ceo stadion. Jednostavno, navijači Barselone i navijači Sevilje su ustali i nekoliko minuta uz neverovatan aplauz skandirali njegovo ime. Inijesta je bio dirnut ovim gestom, nije mogao da sakrije suze.

On je u subotu osvojio 31. trofej sa Barselonom u kojoj je bio celu svoju karijeru od 2001 godine do danas. Odigrao je 668 utakmica i postigao 56 golova. Ostavio je neizbrisiv trag. Na kraju sezone će napustiti Nou Kamp i otiči u Kinu, gde će privesti kraju neverovatnu karijeru.

BONUS VIDEO:

Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.