ŠEST GODINA NA MARAKANI, PA DVE NI NA NEBU NI NA ZEMLJI! Bivši kapiten Crvene zvezde dobija ponudu koja se ne odbija! (FOTO) (VIDEO)
Darko Lazović iz perioda kada je nastupao za Crvenu zvezdu, Foto: Saša Pavlić Koky

NAGRADA

ŠEST GODINA NA MARAKANI, PA DVE NI NA NEBU NI NA ZEMLJI! Bivši kapiten Crvene zvezde dobija ponudu koja se ne odbija! (FOTO) (VIDEO)

Očekuje se da Bundesligaš već u junu pošalje zvaničnu ponudu za usluge nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde

Objavljeno:

Darko Lazović prolazi kroz težak period u redovima Đenove. Istina, odigrao je ove sezone za tim iz italijanske luke 17 utakmica, ali sve je izvesnije da ga trener Davide Balardini ne vidi kao ozbiljnog aduta u budućnosti.

Nekadašnji krilni fudbaler Crvene zvezde vezan je ugovorom za Đenovu do leta 2020.godine, ali će gotovo izvesno napustiti klub u letnjem prelaznom roku. Tačnije, imaće veliku šansu da to uradi.

foto: AP

Za Darka Lazovića je, prema navodima, italijanskih medija vrlo zainteresovan Hanover. Očekuje se da Bundesligaš već u junu pošalje zvaničnu ponudu za usluge brznonog Čačanina.

Nakon što je stigao u Đenovu 2016. godine kao slobodan igrač Lazović je za taj klub odigrao 65 utakmica. Postigao je dva gola i upisao sedam asistencija.

BONUS VIDEO:

Delije besne na sudije meča Zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.