RONALDO OSTAO BEZ REČI ZBOG NAVIJAČA JUVENTUSA: Ceo stadion mu se poklonio, a on nije znao šta da kaže! (VIDEO)
Kristijano Ronaldo je dobio ovacije navijača Juventusa, Foto: Reuters

Reakcija Portugalca

RONALDO OSTAO BEZ REČI ZBOG NAVIJAČA JUVENTUSA: Ceo stadion mu se poklonio, a on nije znao šta da kaže! (VIDEO)

Retki su igrači kojima su protivnički navijači aplaudirali nakon što su dali gol njihovom timu, ali ovo nije bio bilo kakav gol

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo je opčinio čitav svet i svojim majstorstvom izazvao je reakciju kakvu dobijaju samo najveći i najbolji u istoriji fudbala.

Njegova golčina u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Juventusa u Torinu naterala je čak i tifoze "stare dame" da ustanu sa svojih sedišta i aplaudiraju portugalskom mađioničaru, i to nakon "malog rata" koji su vodili s njim u prethodnom periodu.

- To je bio neverovatan momenat. Jedino što mogu da kažem je "hvala" navijačima Juventusa. Njihova reakcija je bila baš prijatna. Nikada tako nešto nisam doživeo u karijeri i zato sam srećan - prokomentarisao je Ronaldo posle meča momenat kada ga je čitav stadion pozdravio ovacijama.

A o svojim "makazicama" koje će se vrteti još dugo, dugo na TV špicama rekao je sledeće:

- Kakav sam gol dao? Fantastičan, šta da kažem... Nisam očekivao da ću dati takav pogodak, ali je najvažnije da smo pobedili. Pogodili smo tri puta mrežu Juventusa, velikog tima, igrali odlično i zadovoljni smo - kazao je Portugalac.

Kristijano Ronaldo postiže gol makazicama protiv Juventusa
Kristijano Ronaldo postiže gol makazicama protiv Juventusafoto: Reuters

On je bio apsolutni heroj pobede "kraljevskog kluba" 3:1 sa dva postignuta gola i asistencijom i ujedno postavio novi rekord Lige šampiona kada je u pitanju broj uzastopnih mečeda na kojima je bio strelac.

Ovo mu je bila deseta utakmica zaredom u najjačem evropskom klupskom takmičenju na kojoj je zatresao mrežu (na svakoj ove sezone) i tako nadmašio Ruda van Nistelroja.

BONUS VIDEO: Ovacije Luki Dončiću u Hali Pionir

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.