IVANOVIĆ SE OBRATIO PUTEM VIDEO SNIMKA! Evo šta je imao da poruči! (FOTO)
Branislav Ivanović je čestitao navijačima na "pasošima"., Foto: Dado Đilas

NOVA DEŠAVANJA

IVANOVIĆ SE OBRATIO PUTEM VIDEO SNIMKA! Evo šta je imao da poruči! (FOTO)

Svetsko prvenstvo u Rusiji održava se od 14. juna do 15. jula, a reprezentacija Srbija nalazi se u E grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom

Objavljeno: 13:47h

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin u Ruskom domu u Beogradu uručio je danas "navijačke pasoše" (Fan ID) šestorici srpskih navijača za predstojeće fudbalsko Svetsko prvenstvo.

Na svečanoj ceremoniji, u sklopu promocije Mundijala u Rusiji, Čepurin je "pasoše", koji omogućavaju, uz kartu ulaz na utakmicu i besplatno korišćenje javnog prevoza u gradovima-organizatorima, dodelio Ognjenu i Nebojši Pokmici, Milanu Stoiljkoviću, Milošu Miloševiću i Stefanu i Urošu Draškiću.

foto: Beta

- Danas je vrlo važan dan za sve navijače u Srbiji. Svetsko prvenstvo je ogroman događaj, a posle novog šestogodišnjeg mandata predsednika Vladimira Putina je najbitniji događaj. Sagrađeno je 12 modernih stadiona, među kojima su oni u Samari, Kalinjingradu i Moskvi gde će igrati Srbija - rekao je Čepurin u Ruskom domu.

foto: Filip Plavčić

Putem video snimka prisutnima se javio i reprezentivac Srbije Branislav Ivanović i čestitao navijačima na "pasošima".

- Srbi i Rusi su braća, želim da učinite Svetsko prvenstvo boljim. Očekujem veliku podršku dva naroda - rekao je defanzivac Zenita iz Sankt Peterburga.

foto: Beta

Da bi se izdao "pasoš navijača" neophodno je da gosti šampionata na zvanicnom sajtu FIFA nabave ili naruče kartu za neku od utakmica prvenstva, a nakon prosleđenog broja karte ili broja zahteva, na sajtu "FAN ID" da se registruju i odaberu jednu od ponuđenih opcija dostave "pasoša navijača" u Ruski dom u Beogradu.

Davanje pasoša navijača trećim licima je zabranjeno.

Svetsko prvenstvo u Rusiji održava se od 14. juna do 15. jula, a reprezentacija Srbija nalazi se u E grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

BONUS VIDEO: Prvotimac Zvezde sluša Maju Berović na putu za Zlatibor

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.