Veliki šefe, mi smo tvoji vojnici! Brutalna poruka Aleksandra Prijovića gazdi PAOK-a koji je uleteo s pištoljem na teren! (FOTO)
Ivan Savidis i Aleksandar Prijović, Foto: AP/EPA/Sotiris Barbarousis

Žestoko

Veliki šefe, mi smo tvoji vojnici! Brutalna poruka Aleksandra Prijovića gazdi PAOK-a koji je uleteo s pištoljem na teren! (FOTO)

Srpski reprezentativac je pružio podršku Ivanu Savidisu

Objavljeno:

I dok čitav svet osuđuje gazdu PAOK-a Ivana Savidisa zbog uletanja na teren sa sve pištoljem, fudbaleri su stali uz njega, a među njima i Aleksandar Prijović.

Najbolji strelac solunskih crno-belih je posle svih dešavanja prethodnih dana okačio fotografiju sa vlasnikom kluba i uz nju napisao poruku kojom mu daje podršku u trenucima kada se nalazi na udaru sa svih strana.

- Veliki šefe, svi znamo koliko si dobra i ljubazna osoba, kao i koliko ljudi traži tvoju pomoć. Mi smo tvoji vojnici na terenu, stojimo zajedno na istoj strani - poručio je Prijović.

Podsećamo da je Savidis, nakon što je derbiju koji je odlučivao o prvaku Grčke poništen gol PAOK-a, upao na teren sa ličnim obezbeđenjem i vatrenim oružjem, te se ustremio na sudiju.

Zbog svih tih dešavanja grčka Vlada je odlučila da prekine prvenstvo i suspenduje sva fudbalska takmičenja u zemlji do daljnjeg, a suočavaju se i sa izbacivanjem klubova i reprezentacije iz evropskih i svetskih takmičenja.

Savidis je u međuvremenu izdao saopštenje u kome se izvinjava za svoj postupak i kao opravdanje navodi nalet emocija i strah da ne dođe do ljudskih žrtava.

BONUS VIDEO: TROJKA SA 20 METARA U POSLEDNJOJ SEKUNDI! Školski basket uzbudljiviji od holivudskog trilera!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.