Manje od 24 sata pred meč promenjen sudija za utakmicu Javor - Partizan! (FOTO)
Foto: Fonet

PROMENA PLANA

Manje od 24 sata pred meč promenjen sudija za utakmicu Javor - Partizan! (FOTO)

Odluke Sudijske komisije FSS, koju od 15. juna prošle godine čine Milan Karadžić, Rade Đurović i Dejan Filipović, vezane za ostale utakmice nisu menjane

Objavljeno:

Informacija o delegiranju sudija za mečeve četvrtfinala Kupa Srbije, objavljena u ponedeljak na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije, izmenjena je naknadno.

Kako prenosi Sportski Žurnal prvobitno je bilo saopšteno da će meč između Javora i Partizana, zakazan za sredu u 13 časova, suditi Nenad Đokić sa pomoćnicima Nemanjom Petrovićem i Slobodanom Pavlovićem, ali da je oko 13.45 ova odluka izmenjena i da su upisani Srđan Jovanović, Uroš Stojković i Milan Mihajlović.

foto: FSS

Odluke Sudijske komisije FSS, koju od 15. juna prošle godine čine Milan Karadžić, Rade Đurović i Dejan Filipović, vezane za ostale utakmice nisu menjane, pa će tako Dejan Santrač voditi meč Mačva - Crvena zvezda Danilo Grujić duel Vojvodina - Mladost, a Milorad Mažić meč Napredak - Čukarički.

foto: Saša Pavlić Koky

Jovanović, koji je sada određen za delioca pravde meča između Ivanjičana i crno-belih, bio je glavni sudija utakmice 27. kola Superlige u kojoj je u nedelju Partizan kao gost savladao ekipu Čukaričkog sa 2:0, dok je "zamenjeni" Đokić istog dana u Lučanima bio četvrti arbitar na utakmici Mladost - Vojvodina (0:3).

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.