ĐUKIĆ BEZ TRUNKE KAJANJA ZBOG "DŽUKAČKI I DRIPAČKI": Kad španski gospodin postane srpski dripac samo da biste me razumeli!
Foto: Dado Đilas

Kaže da je morao tako

ĐUKIĆ BEZ TRUNKE KAJANJA ZBOG "DŽUKAČKI I DRIPAČKI": Kad španski gospodin postane srpski dripac samo da biste me razumeli!

Trener crno-belih se osvrnuo na njegov istup na prošlonedeljnoj konferenciji

Objavljeno:

Trener Partizana Miroslav Đukić nimalo se ne kaje zbog svog ekscesa na konferenciji za novinare prošle nedelje, kada je između ostalog i uvredio predstavnike medija, ne vodeći pritom računa o "vokabularu".

Strateg crno-belih je na konferenciji uoči meča u Kupu, istakao da se nije pokajao zbog svog medijskog nastupa i poručio između redova da su novinari sami krivi zbog toga.

- Kada pričate kao gospodin, 'španski gospodin' očekujete i da se prema vama obraćaju kao gospodinu, ali nekada morate da se spustite na taj drugi nivo, da postanete srpski dripac da bi vas razumeli... Pošto vidim da su me svi lepo razumeli, to je onda to - rekao je Đukić.

Miroslav Đukić smatra da je Javor samo jedna stanica na putu ka trofeju
Miroslav Đukić smatra da je Javor samo jedna stanica na putu ka trofejufoto: Dado Đilas

Što se tiče komentara predstojećeg meča protiv Javora u Ivanjici, Đukić je poručio da njegov tim napada trofej u Kupu te da mu je ovo gostovanje samo jedna od prepreka na putu ka tome.

- Veoma bitna utakmica za nas. Želimo ;trofej, jer Partizan živi od trofeja. Igramo protiv Javora koji može da nam zada mnogo poteškoća, ali mi želimo da potvrdimo dobru seriju, da smo na dobrom putu za oporavak, da samo bolji iz utakmice u utakmicu.

Miroslav Đukić najavljuje nove promene u sastavu
Miroslav Đukić najavljuje nove promene u sastavufoto: EPA/Martin Divisek

A o protivniku?

- Mi moramo da idemo na trofeje, tako je i u Kupu. Javor je igrao dobro protiv Rada, ali su onda usledile dve greške u odbrani i primili su dva gola. Defanzivno su čvrsta ekipa, ukomponovani, agresivni, s brzim kontrama iz kojih mogu da nas ugroze. Sigurno je da ćemo vežbati i penale, jer moramo sve da predvidamo, ali mi bismo da u prvih 90 minuta sve rešimo - dodao je on.

Trener crno-belih je dodao Bojan Ostojić, Zoran Tošić i Milan Mitrović sigurno neće igrati protiv Javora, a da je Sejduba Suma "juče počeo da trčkara" i da je njegov nastup neizvestan i pohvalio je nastupe tinejdžera Markovića i Đerleka na susretu protiv Čukaričkog tokom vikenda.

Duel u Ivanjici se igra u sredu od 13 časova.

BONUS VIDEO: Doček Ivane Španović u atletskoj hali na Banjici

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.