DIREKTNO IZ FSS-A: Nije bio penal u Novom Sadu! Šegrt se uplašio da ne ošteti Zvezdu! (VIDEO)
Trenutak kada je dosuđen penal posle duela Nemanje Radonjića i Aleksandra Mesarovića, Foto: Printscreen/Youtube/AM Video7S

Šta će biti sad?

DIREKTNO IZ FSS-A: Nije bio penal u Novom Sadu! Šegrt se uplašio da ne ošteti Zvezdu! (VIDEO)

Član Sudijske komisije FSS-a je dao svoje viđenje situacije u finišu meča na "Karađorđu"

Objavljeno: 18:21h

Novo kolo srpskog fudbala i nove afere, skandali, kontroverzne odluke sudija i saopštenja. Sve to je sada već postalo tmurna svakodnevica.

Posle 26. kola najviše se priča i najviše polemike u javnosti je izazvalo suđenje Jovana Šegrta na derbi meču u Novom Sadu između Vojvodine i Crvene zvezde.

Mladi arbitar je u finišu meča jedan duel u šesnaestercu Novosađana ocenio kao prekršaj za najstrožu kaznu, što je u najmanju ruku bila diskutabilna odluka koja je izazvala veliki revolt u redovima novosadske "stare dame", ali podigla i prašinu u celoj zemlji.

Trener "lala" Stolica je najpre istakao da su klub, on i igrači osramoćeni suđenjem Šegrta i odbio da ide na konferenciju za medije posle meča, potom se oglasio i sportski direktor Saša Drakulić, a sve je kulminiralo saopštenjem Vojvodine.

Sa druge strane i Zvezda se žalila na suđenje zbog dosuđenog ofsajda prilikom jedne šanse Milana Rodića kada nedozvoljena pozicija nije postojala.

Raka Đurović, član Sudijske komisije FSS-a
Raka Đurović, član Sudijske komisije FSS-afoto: Damir Dervišagić

I sada na kraju svoje viđenje situacije kod dosuđenog penala je dao i član Sudijske komisije FSS-a, Raka Đurović, koji je gostovao u "Total sokeru" na SOS kanalu.

- U tom startu Aleksandra Mesarovića nad Nemanjom Radonjićem nije bilo inteziteta za najstrožu kaznu. Grešku sudije Jovana Šegrta pripisujem više strahu da se ne ošteti Zvezda u finišu meča, nego padu koncentracije - rekao je Đurović.

Konačnu reč u svemu i zaključak ko je bio u pravu, a ko je oštećen i kako je delio pravdu Jovan Šegrt daće Sudijska komisija kada bude odlučivala da li će ga zbog lošeg suđenja poslati "na hlađenje" ili će ponovo dobiti poverenje da sudi u Superligi.

BONUS VIDEO: Hapšenje navijača Zvezde tokom derbija sa Vojvodinom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.