DA LI JE BIO PENAL ZA ZEMUN U HUMSKOJ?! Oglasili se i zvaničnici, da li će se ovaj odgovor ikome svideti?! (VIDEO)
Nemanja Vučić izvodi penal protiv Partizana, Foto: Printscreen/Youtube

ČEKAMO SAOPŠTENJE!

DA LI JE BIO PENAL ZA ZEMUN U HUMSKOJ?! Oglasili se i zvaničnici, da li će se ovaj odgovor ikome svideti?! (VIDEO)

Evo da li je, po njegovom mišljenju, bilo jedanaesterca...

Objavljeno:

Pričalo se mnogo o jedanaestercu sviranom za Zemun pre nedelju dana u Humskoj u gradskom derbiju sa Partizanom, načinjenim nad Nemanjom Vučićem, levim bekom zeleno-plavih.

Faul je napravio Luka Cucin, a javnost je povodom tog detalja ostala podeljena.

Sada se oglasio i sudijski analitičar, koji je pričao o tome da li je jedanaesterca bilo ili ne.

- Položaj sudije nije baš sjajan. Trebalo je da bude više levo da bi imao bolji ugao gledanja. Osnovno pitanje je da li je došlo do kontakta stopala igrača Partizana prilikom spuštanja noge i stopala igrača Zemuna. Čuo sam komentare da je igrač Zemuna krenuo ranije da pada, međutim videli smo da nema pada pre vremena, tek posle eventualnog kontakta. U zavisnosti od ugla gledanja stičemo utisak da li ima ili nema kontakta. Iz jednog ugla deluje da ima, ovog iz kog gleda i sudija, dok sa strane deluje da nema - rekao je sudijski analitičar Igor Radojčić u razgovoru na Arenasport televiziju, a u okviru emisije Pregled kola.

Onda je nastavio.

- UEFA insistira da se prihvati odluka sudije u situacijama koje nisu ostavile dilemu na samom terenu ili nije bilo reakcije igrača, trenera i publike. Čak i ako se gledanjem snimka ustanovi da odluka nije ispravna, a nije izazvala polemiku i reakciju na terenu, trebalo bi je prihvatiti. To sugeriše UEFA, to je ono što gledamo u Ligi šampiona, Ligi Evrope i drugim velikim ligama. Možemo da analiziramo, iz jednog ugla deluje da ima kontakta, iz drugog da nema. Sudija je imao nekoliko sekundi na raspolaganju. Ugao iz kojeg je gledao tako je izgledao - dodao je.

A, šta vi mislite o ovom penalu, pišite nam u komentarima...

BONUS VIDEO: Milorad Vučelić posle eliminacije Partizana iz Lige Evrope i o Miroslavu Đukiću

(Espreso.co.rs/Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.