KAKVA TRAGEDIJA! Fudbalski reprezentativac Italije pronađen MRTAV! (FOTO)
Foto: AP

CRNE VESTI

KAKVA TRAGEDIJA! Fudbalski reprezentativac Italije pronađen MRTAV! (FOTO)

O uzrocima smrti za sada se ne zna mnogo. Prema prvim informacijama u pitanju je srčani udar

Objavljeno:

Kapiten Fiorentine Davide Astori pronađen je mrtav u sobi hotela La di Moret u Udinama gde su ljubičasti bili u karantinu pred utakmicu sa Udinezeom. Utakmica je naravno odložena, ali to je i najmanje bitno. O uzrocima smrti za sada se ne zna mnogo. Prema prvim informacijama u pitanju je srčani udar, a iskusni štoper je umro u snu.

Profesionalnu karijeru je počeo u Milanu, bio na pozajmicama u Picigetoneu i Kremonezeu pre no što ga je Kaljari uzeo 2008. godine. Za Rosonere nikada nije debitovao. Iz Kaljarija je otišao za Romu, potom i za Fjorentinu

. Za reprezentaciju Italije debitovao je 2011. godine. Postigao je gol koji je na Kupu konfedereacija 2013. Azurima doneo treće mesto.

- Fjorentina je strašno uzdrmana što mora da saopšti da je naš kapiten Davide Astori pronađen mrtav. Imajući u vidu užasnu, delikatnu situaciju, a pre svega poštovanje prema njegovoj porodici, molimo mediji da budu posebno osetljivi po ovom pitanju

foto: Reuter

Pored utakmice između Udinezea i Fjorentine neće se igrati ni sudar Đenove i Kaljarija, koji je trebalo da počne u 12.30. Igračima je vest saopštena pre samog početka utakmice. Nekoliko fudbalera je odmah u suzama napustilo teren. Na Marasiju je objavljena samo Astorijeva fotografija. Publika mu je poslednji pozdrav uputila spontanim stojećim ovacijama.

BONUS VIDEO: Bakljada Delija pred gol Milana Rodića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.