BAJKA ZA RIČMONDA BOAĆIJA! Jedan od najslavnijih klubova na svetu ozbiljno zagrizao za Zvezdinog napadača! (FOTO)
Ričmond Boaći, Foto: Dado Đilas

POSTAJE CRNO-BELI?!

BAJKA ZA RIČMONDA BOAĆIJA! Jedan od najslavnijih klubova na svetu ozbiljno zagrizao za Zvezdinog napadača! (FOTO)

Prelepe vesti za Ričmonda, ne toliko za Crvenu zvezdu

Objavljeno:

Prelazni rok u Evropi je gotov, ali u Aziji i Južnoj Americi i dalje traje potraga za pojačanjima, pa Ričmond Boaći dolazi u obzir kao potencijalno rešenje u napadu još dva kluba.

Znalo se da ga traži kineski Đangsu, ali pojavio se podatak da bi mogao, umesto u Aziju, da se preseli u Južnu Ameriku, i to u jedan od najslavnijih svetskih klubova.

Ričmond Boaći
Ričmond Boaći foto: Dado Đilas

Naime, u Korintijans, velikana iz Sao Paula.

- Trenutno su dva kluba kluba zainteresovana za Ričmonda Boaćija. Istina je da ga kineski Đangsu želi u svojim redovima. Juče poslepodne se, međutim, javio i brazilski Korintijans, koji je baš zaigrizao. Videćemo šta će se dogoditi na kraju - izjavio je Boaćijev agent Ivica Pavlović za Alo.

Prethodnih dana se pričalo i o ugovoru koji su Kinezi ponudili Boaćiju. Navodno, u pitanju je četvorogodišnja saradnja vredna 10 miliona evra.

FK Korintijans ilustracija
FK Korintijans ilustracija foto: EPA Sebastiao Moreira

- Ma, to je klasična dezinformacija. Izvinite, ali ne mogu da vam otkrijem pravu sumu jer je to poslovna tajna. Ne znam da li bi Crvena zvezda u Evropi više zaradila od transfera ili fudbaler od ugovora, ali takva je trenutna situacija i tržište. Ponašamo se u skladu sa situacijom - rekao je Pavlović.

Ukoliko ode u Korintijans, bio bi to veliki izazov za njega, jer brazilska liga obiluje stvarima koje se nigde drugo na svetu ne događaju, a pritisak je još veći nego u dresu Večitih rivala u Srbiji.

BONUS VIDEO: Maik Cirbes pred meč Srbije i Nemačke

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.