OVO JE TUŽNO I NEPRIJATNO! Đukić razočaran pred meč sa Zemunom! (FOTO)
Partizan zbog povreda neće moći da računa na Miroslava Vulićevića i Milana Mitrovića, Foto: Fonet/Aleksandar Barda

SUPERLIGA SRBIJE

OVO JE TUŽNO I NEPRIJATNO! Đukić razočaran pred meč sa Zemunom! (FOTO)


Utakmica između Partizana i Zemuna igraće se u nedelju od 15.00 na stadionu u Humskoj

Objavljeno:

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da je došlo do "pražnjenja" posle ispadanja u Evropi i da ekipa mora što pre da se okrene domaćem takmičenju.

- Ispasti u šesnaestini finala je zaista velika stvar i želeo bih da to ponovimo dogodine jer se radi o velikom uspehu koji ne bi trebalo da proslavljamo, ali jeste uspeh. Kada ispadnete u Evropi dođe do pražnjenja, ali treba se što pre okrenuti domaćem takmičenju - rekao je Đukić na konferenciji za novinare u Beogradu.

foto: EPA/Martin Divisek

Partizan je u četvrtak eliminisan u Ligi Evrope, a u nedelju će se sastati sa Zemunom u srpskom prvenstvu, u kom ima devet bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

- Utakmice posle Evrope su teške, komplikovane. Zemun je ekipa koja se dobro pojačala, pobedila Borac u nastavku, igrala dobro i smatram da nas čeka veoma teška utakmica - kazao je Đukić.

Partizan zbog povreda neće moći da računa na Miroslava Vulićevića i Milana Mitrovića, dok je neizvestan nastup Saše Zdjelara. Ostali su spremni.

foto: Zorana Jevtić

Đukić je istakao da igrači treba da budu svesni da preko Super lige moraju da zasluže igranje u Evropi.

- Moraćemo ozbiljno da pristupimo jer u prvenstvu nema lakih utakmica, videli smo da smo protiv svih timova imali problema. To je dokaz da je velika izjednačenost. Ako želite nekoga da pobedite morate da date maksimum jer bez toga nema ništa - rekao je trener crno-belih.

foto: Reuters

Đukić je naveo da Partizan "ima obavezu da juri titulu", da nema izgovora i da želi da ponovi prošlosezonski uspeh kada je osvojena "dupla kruna". Utakmica protiv Zemuna će se igrati bez publike, a Đukić je kazao da smatra da fudbal gubi svoj čar zbog toga.

- To su tužne i neprijatne utakmice. Fudbal je prelep kada se igra sa publikom, sa ljudima koji vas gledaju i motivišu, za koje živite i želite da ih zadovoljite, da se pokažete pred njima - naveo je Đukić.

Utakmica između Partizana i Zemuna igraće se u nedelju od 15.00 na stadionu u Humskoj.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.