ODLAZAK NA LETO? Milojević pričao o novom ugovoru, uspehu u Zvezdi i otvorio dušu posle ispadanja iz Lige Evrope! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NEIZVESNO

ODLAZAK NA LETO? Milojević pričao o novom ugovoru, uspehu u Zvezdi i otvorio dušu posle ispadanja iz Lige Evrope! (FOTO)

Milojević je letos preuzeo Crvenu zvezdu i klub je odveo do šesnaestine finala Lige Evropa

Objavljeno:

Trener Crvena zvezde Vladan Milojević rekao je da ima još mnogo vremena i da ne želi da se "pravi fama" vezana za njegov ugovor sa tim fudbalskim klubom.

- Ne bih voleo da se oko toga pravi bilo kakva fama. Sešćemo i razgovarati. Ja sam najmanji problem. U ovom trenutku me interesuje samo ekipa, uvek sam bio timski igrač i nisam gledao lični interes. Gledaću samo interes i dobrobit Crvene zvezde - rekao je Milojević novinarima.

Milojević je letos preuzeo Crvenu zvezdu i klub je odveo do šesnaestine finala Lige Evropa.

foto: Reuters

To je bio prvi put posle 25 godina da je Crvena zvezda nastupila u nekom evropskom takmičenju u drugom delu sezone. Milojević nije želeo da govori o eventualnom produžetku ugovora koji ističe na leto.

- Ne bih da pričamo o tome, nije trenutak... Ne bih voleo da nešto vezano za mene poremeti ekipu. Ja sam najmanji problem, uvek sam bio najmanji problem - kazao je Milojević. Vladan Milojević je istakao da zasluge za uspehe ove sezone ne pripadaju samo njemu, već igračima i stručnom štabu i da su svi u klubu predano radili da se postignu dobri rezultati.

foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda, takođe, pod njegovim vođstvom, posle 23 kola srpskog prvenstva ima devet bodova više u odnosu na drugoplasiranu ekipu u Super ligi Srbije.

- Razmišljamo samo o Subotici, jednostavno. Znam da je igračima malo teža situacija, ali veći ste sportista ako brzo možete da potisnete emocije. Nema, gotovo je, završeno, okrećemo se novom izazovu. Svaka naredna utakmica je najbitnija. Mislim da neće biti problema. Igrači su verovali da mogu, ali to je sport, čestitali smo protivniku. Život teče dalje - kazao je Milojević.

foto: Dado Đilas

On je naveo da ne treba da se preteruje u veličanju ovosezonskih uspeha. - Ništa drugo nismo radili osim što smo se trudili i dali sve od sebe. Sav trud i energiju smo stavili u funkciju kluba. Mnogo je toga uradjeno, ali ne bih voleo da preterujemo. Trudili smo se da Zvezdu prikažemo na najbolji mogući način - rekao je trener crveno-belih. Govoreći o predstojećoj utakmici, Milojević je ocenio da je gostovanje Spartaku "jedno od težih u prvenstvu" i o toj ekipi mogao je da govori samo u "superlativu". - Uopšte me nije iznenadilo ovakvo izdanje Spartaka u prvom delu sezone. Čeka nas nimalo laka utakmica. Gostovanje u Subotici je uvek nezgodno i neprijatno - naveo je trener Crvene zvezde.

foto: Dado Đilas

On je dodao da ne očekuje lepu utakmicu zbog stanja terena u Subotici, ali da će obe ekipe pružiti maksimum. Utakmica između Spartaka i Crvene zvezde igraće se u nedelju od 14.00 na Gradskom stadionu u Subotici.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.